Etter at Eirikur Hauksson og Jan Groth hadde blitt enige om akkordene til "fotballhymnen" You"ll never walk alone, var det klart for enda mer lovprising i garderoben over City Scene i går kveld.

SE BILDER FRA KONSERTEN HER
Ikke for FFK eller Mariannes andre favorittklubb, Manchester United (- Drømmen hadde vært å synge med Just 4 Fun under Champions League-finalen i Moskva!) eller Hannes Liverpool, men til prosjektet Just 4 Fun.

En veldig spesiell ting

– Dette er noe av det hyggeligste jeg gjør, forteller en smørblid Hanne Krogh - etter at hun nettopp har ramset opp en "timeplan" for de kommende månedene som allerede inneholder det meste av hva en sangartist kan ønske seg, med egen storyteller og sang-produksjon, masse konserter og ny norskspråklig plate til høsten.
– Det er en veldig spesiell ting med Just 4 Fun, og det er at vi, som er fire meget levedyktige soloartister med mye energi, klarer å bruke denne energien til å løfte hverandre og gruppa opp, istedenfor å konkurrere innbyrdes. Men det aller fineste med å være med i Just 4 Fun, er å få være rockeartist! Jeg ble nemlig ikke født som distortiongitar, men som tverrfløyte, ler hun hjertelig.

– Husket alt!

Og den andre høna i kurven, Marianne Antonsen, har ikke dårligere skussmål å komme med - 16 år etter en kort, men innholdsrik toårig karriere som "Ren 60"-kvartett.
– Når vi møttes til øvelse før de to første reunionkonsertene i Sarpsborg i januar i år, så husket vi "alt", vet du, brekk og soloer og det hele, smiler hun, svært fornøyd med at MGP-gruppa fra 1991 nå er samlet igjen. I hvert fall for én kveld som den i går.
– Får vi en forespørsel, sjekker vi alltid i boka før vi sier nei, flirer den ene av de fire svært travle soloartistene.
Antonsen er, foruten å være opptatt som ganske nybakt mor for andre gang, i sving med ny plate - og nytt show med sine sangsøstre i Ladies Night. Eirikur Hauksson er også gang med plateprosjekter.
- Jeg er blant annet involvert i to plateprosjekter med Ken Hensley, kan han røpe.
Jan Groth på sin side er i ferd med å komponere låter til en oppfølger til plata han ga ut da han fylte 60 for et par år siden.
- Rock, sier han om den saken.
Så får tiden vise om det blir tid til mer Just 4 Fun også.
- Vi vil gjøre det vi kan for å etterkomme ønsker om å hyre oss. Men det er ikke lett å finne tidspunkter som passer for alle, medgir de fire.
Som uansett i går holdt en fulltallig City Scene, det vil si nærmere 350 personer, i ånde med showet som gir publikum noe av det kvartetten mener er det aller beste fra 60-tallets pop- og rockescene.
Og de var ikke særlig uenige de som fikk servert alt fra California Dreamin"til Hit the Road Jack, He ain"t heavy og I"m gonna knock on your door, heller.
Trampeklappen kom umiddelbart, og etter at Just 4 Funs både første (1990) og andregangs (2008) fødehjelper og konferansier Tor Andersen hadde mørnet salen ytterligere med lattervekkende kommentarer og lynkurs i forholdsvis utradisjonell vuggesang (!), var kvelden en eneste stor musikkhappening.
Med fire glade, avslappede, men likevel fullt konsentrerte artister i ren 60-talls tapning foran et meget kompetent band ledet av kveldens kapellmester Espen Mangen.