Cezinando byr på party under Idyllfestivalen

Scoop: Cezinando kommer til Idyllfestivalen 2018.

Scoop: Cezinando kommer til Idyllfestivalen 2018. Foto:

I skogen av unge rappere har Kristoffer Cezinando Karlsen rukket å sette sitt avtrykk allerede. Som 22-åring har han allerede vært på tv i ballettserie (2008), vunnet Urørt (2016), gått til topps på VG-lista og hentet en Spellemannspris (2016).

DEL

Artisten med norsk mor og portugisisk far fikk fart på karrièren allerede som 16-åring. Som 18-åring kom «fremtid:sanntid», og i juni 2016 ble albumet «Barn Av Europa» sluppet til fantastiske kritikker. Årets plateslipp, «Noen ganger og andre», har også blitt en suksess, og pressen har drysset ut femmere og seksere.

Cezinando tilegner seg hele tiden nye fans, ikke minst var det en bragd å vinne to tunge priser på kort tid i fjor. Med sitt bidrag som skiller seg ut, vant han både pris som nykommer på P3 Gull og deretter ble han Årets tekstforfatter på Spellemannsprisen, i konkurranse med Stein Torleif Bjella, Jenny Hval, Kaja Gunnufsen og Karpe Diem.

22-åringen har markert seg som en enestående liveartist også, og har tatt konsertgjengere landet over med storm med sine eksplosive liveshow. Nå skal han få Stortorvet til å gynge neste sommer.

– Vi føler vi har gjort et scoop, for Cezinando er en av de hotteste akkurat nå, blant gutta. Astrid S. er jo den heteste på jentesiden, mener Lasse Kjønigsen i Idyllfestivalen.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags