Leter etter Kjærligheten på tv

Artikkelen er over 12 år gammel

Skjebringen Ole Jørgen Mathisen er en av åtte ungkarer som håper å ha hellet med seg i kjærlighetsjakten i TV2 Zebras nye serie "Svigerdatter søkes".

DEL

Ole Jørgen Mathisen Ole Jørgen (22) og moren Unni deler adresse i Skjeberg.

Sønnen jobber som barne- og ungdomsarbeider på ungdomsskole og er veldig glad i sport, spesielt fotball, beach volly og minigolf. I tillegg bruker han mye tid på vennegjengen.


Tiltross for sin unge alder har Ole Jørgen allerede rukket å ha en samboer. Han flyttet ut og bodde sammen med kjæresten i ett år, men da forholdet røk for ett år siden, flyttet han tilbake igjen til mor og far. Etter å ha kjent på friheten ved bo ute synes Ole Jørgen at det er forferdelig å bo hjemme igjen. Unni setter heller ikke så veldig pris på at Ole Jørgen har valgt å flytte hjem igjen. Hun synes det er trangt om plassen og ønsker at Ole Jørgen skal møte noen og flytte ut. Selv om Ole Jørgen bare er 22 år, sier han at han er klar for volvo, kone og barn dersom den rette dukker opp.

- Seriøst forsøk

"Svigerdatter søkes" har premiere på TV2 Zebra i kveld, og er på mange måter en litt annen versjon av den populære realityserien "Jakten på kjærligheten". Ifølge programleder Hedda Kise er dette konseptet et hundre prosent feelgood, og at seerne vil komme til å le mye underveis.

- De gjør et seriøst forsøk på å få kjærester. Svigermor er med på prosessen og gir råd, mener Hedda.

Etter seriepremieren i kveld, kan interesserte jenter skrive brev til en av de åtte ungkarene, slik at de kan velge seg ut jenter som får komme hjem til dem.

- Tre av jentene får et møte med moren, hun gir deretter råd til sønnen. To av jentene blir invitert til overnatting og etter natten får de en weekend sammen, sier Kise.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags