Staysman & Lazz skal varme opp for Roxette

Stian Thorbjørnsen og Lasse Jensen i «Staysman & Lazz» er ute med en ny musikkvideo, denne gangen sammen med Petter Katastrofe.

Stian Thorbjørnsen og Lasse Jensen i «Staysman & Lazz» er ute med en ny musikkvideo, denne gangen sammen med Petter Katastrofe. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

– Dette blir vårt karrierehøydepunkt. Vi gleder oss vilt til å varme opp for Roxette, sier Stian Thorbjørnsen i Fredrikstad-bandet Staysman & Lazz.

DEL

Lørdag 14. juli er det duket for en av sommerens store konsertopplevelser på Place d’Armnes på Fredriksten Festning. Det verdenskjente bandet Roxette er forventet å trekke godt over 10.000 mennesker til festningsbyen, og Stian Thorbjørnsen og Lasse Jensen kan knapt vente å varme opp publikummet før Per Gessle og Marie Fredriksson skal entre scenen.

– Vi fikk beskjed i dag om at vi fikk jobben, og tar det som et kjempekompliment. Dette er en guttedrøm som går i oppfyllelse, sier Stian, som er stor fan av Roxette.

– De har jo bare hits, og Per Gessle er en av verdens beste hitmakere. Tenk om vi tillegg får treffe de i forbindelse med konserten, stråler Thorbjørnsen.

Ny singel

Staysman & Lazz har hatt suksess med utgivelser så langt, og akkurat nå er låten «Uten sko» i ferd med å bli en skikkelig landeplage. Og duoen fra Plankebyen lover flere nye låter i løpet av sommeren.

– Allerede om en ukes tid slipper vi en ny singel. Denne gangen er temaet hentet fra Paradise Hotel, smiler Thorbjørnsen, som lover flere hits i tiden som kommer.

– Vi har 40–50 låter som ligger klare, men vi har rett og slett ikke hatt tid til å få ting ut.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags