Så ikke sin egen Voice-exit på tv

SLUTT FOR VIGDIS. I den siste duellrunden røk Vigdis Wisur (til venstre) ut av «The Voice-Norges beste stemme». Veronica Stokkmo var den som gikk videre fra Team Sondre. Foto: Robert Holand, TV2

SLUTT FOR VIGDIS. I den siste duellrunden røk Vigdis Wisur (til venstre) ut av «The Voice-Norges beste stemme». Veronica Stokkmo var den som gikk videre fra Team Sondre. Foto: Robert Holand, TV2

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Vigdis Wisur (39) satt ikke i sofaen og vinket farvel til seg selv på TV2. – Jeg er glad for å ha fått være med, sier hovedpersonen selv.

DEL

Fredagens utgave av «The Voice» bød på en duell mellom Veronica Stokkmo og Vigdis Wisur. Førstnevnte lyktes best med sin tolkning av «Fidelity», gjort kjent av Regina Spektor.
– Det var ikke min låt, og jeg ante da den kom på bordet at jeg ville ryke ut. Men jeg er verken lei meg, bitter eller sur. Skal du være med på leken må du tåle steken, sier hun.

Pokerfjes

Vår lokale stemme legger ikke skjul på at det har vært vanskelig å holde pokerfjeset siden opptakene ble gjort.
– Noen har jo visst hvordan det gikk, men jeg er overrasket over hvor mange som ser programmet og som spør og støtter. Derfor har det ikke vært like lett å vri seg unna på direkte spørsmål. Og noen har jo visst hvordan det har gått. Jeg hadde jo folk med meg til innspillingene, og de nærmeste rundt meg har også forstått hvordan det lå an.

Ingen ambisjoner

– Jeg hadde ingen ambisjoner om å vinne dette, og er glad for at jeg har fått noen minutter på tv. Det var gøy at noen overtalte meg, for jeg er litt pinglete. Men jeg må også advare dem som tror at det å vise ansiktet sitt på tv er ensbetydende med at du blir vellykket. Så enkelt er det ikke.

Mange gode stemmer

– Og jeg vet det finnes gode stemmer som tok det atskillig hardere enn meg.
– Det jeg la merke til, og som er litt trist, er at det er veldig flinke artister som er ute av leken. For dette er bransjestyrt, og det er ikke på død og liv den aller beste som vinner, men den som låter litt annerledes. Som føles litt frisk. Det er min teori, sier Vigdis.

Hun har nå sagt opp jobben sin, og skal gjennomføre en liten drøm.
– Jeg skal bli student. Til høsten starter jeg på høyskolen. Jeg skal ta en bachelor i internasjonal kommunikasjon. Det tror jeg kan bli veldig interessant. Og parallelt med det skal jeg fortsatt være mamma, kone, husmor og litt artist.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags