Maria rocker i skogen

Hun fant stedet sitt for videoinnspilling i Onsøy. Faktisk er location ikke mer enn noen stenkast fra hjemmet. Og låten handler om prinser og prinsesser og sengekanten.

Hun fant stedet sitt for videoinnspilling i Onsøy. Faktisk er location ikke mer enn noen stenkast fra hjemmet. Og låten handler om prinser og prinsesser og sengekanten. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Det er mens Maria Mohn triller med barnevogn hun får de gode ideene. I alle fall får vi tro henne på hennes ord at det var slik hun fant stedet i skogen til «Bedtime Story».

DEL

– Jeg hadde egentlig tenkt at vi kunne bruke skogen bak huset vårt til innspilling av video. Men etter rådslagning med regissøren, så byttet vi innspillingsarena. Og det var etter en av mine mange trilleturer ideen min dukket opp, forklarer Mohn.

Det var etter en av mine mange trilleturer ideen min dukket opp

Den kreative artisten gjør det meste selv. Hun søker hjelp hos venner og bekjente, låner utstyr og flinke hender. For skal det lages video til singel må jo «stjerna» i videoen ser ekstra flott ut.

Ut i skogen

Selv med høye hæler og en lang kjole maktet Maria å bevege seg de få meterne utenfor grusveien til Helleskilens hytter. Med band, en hvit seng og et sort flygel var scenografien på plass.

Det ble på engelsk denne gangen

Og hun tok et rocka grep for å gi videoen den eventyrlige innpakningen hun har grublet litt på.
– Det ble på engelsk denne gangen. For ideen min var av en slik art at det passet best med engelsk tekst. Og siden det er en historie på sengekanten, med både Snøhvit og Tornerose involvert, så blir det nok mer på engelsk. For jeg har en coverlåt jeg også vil ha med. Så jeg aner at det kan bli et par singler før albumet slippes.

Mer tid

– Når video og album kommer vet jeg ikke helt. Med begge barn i barnehage kan jeg snart få litt tid for meg selv på dagtid. I en periode har jeg ikke hatt timer nok i døgnet. Så nå kommer en periode som trolig er god for både voksne og barn, mener artisten.

Husker du denne?

Artikkeltags