Gå til sidens hovedinnhold

Lett blanding med Sandler og Barrymore

Artikkelen er over 7 år gammel

Adam Sandler tjener etter sigende nest best av de mannlige skuespillerne i Hollywood. Bare Leonardo DiCaprio kan konkurrere med ham.

Sandlers genistrek er å produsere filmene selv, og å følge oppskriften publikum vil ha. Sikre vinnere er romantiske komedier, og helst skal han ha med Drew Barrymore på laget.

For tredje gang spiller duoen sammen («Bryllupssangeren» fra 1998, «Fifty first dates» fra 2004), og for tredje gang blir det morsomt, søtt og ganske underholdende.

Lauren (Barrymore) og Jim (Sandler) er begge aleneforeldre, og deres blind date blir alt annet vellykket. Tilfeldigheter vil ha det til at de allikevel møtes på nytt, og i en typisk Sandler-situasjon havner de i samme suite på en eksotisk tur til Afrika. At han er far til tre jenter, og hun mor til to viltre gutter gjør at de kan utfylle hverandre litt – for barna står i sentrum for dem begge. Sakte, men sikkert begraves stridsøksen, og det viser seg at de har ganske mye annet til felles også.

Sandler spiller den samme rollen som har gjort ham søkkrik. Den litt klønete, snille, hissige typen som gjør så godt han kan, men ikke finner seg i hva som helst. Barrymore er sjarmerende, blid, surrete og smånevrotisk. Sammen er de veldig gode.

Portretteringen av Afrika som reisemål er alt annet enn politisk korrekt. Det ris på strutser, og fleipes med alt som har med kultur å gjøre. Den tidligere NFL-spilleren Terry Crews er magisk som Nickens. En lokal underholder og kvinnebedårer som er forsanger for Thathoo Harmony Group.

De dukker opp over alt, og særlig når man minst venter det. Den gamle NBA-stjernen Shaquille O'Neal er også morsom i en mindre birolle.

Kommentarer til denne saken