Gir deg Bond-følelsen

Mannen med den ålreite pistolen er tilbake

Mannen med den ålreite pistolen er tilbake

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Blood Stone tar deg på en reise verdig Bond-navnet.

DEL

SPILLVERKET.NO: Forundringen var stor da jeg hørte at James Bond 007: Blood Stone ikke bare skulle lanseres uten drahjelp av en Bond-film, men også skulle få en helt original historie.

Dette har ikke skjedd siden 007: Everything or Nothing, som ble utgitt i 2003!

I spillet møter vi en iskald og urørt Bond portrettert av ingen andre enn Daniel Craig, som blir sendt til alle verdens hjørner av gode gamle M, med opptreden av selveste Judi Dench (som forøvrig ser ut som en uttørket gammel rosin i spillets filmklipp).

Les også: Nytt Goldeney er rett rundt hjørnet

Lett match

Det har seg ofte slik med spill, at de ofrer vanskelighetsgraden sin i bytte mot tilgjengelighet. Slik er det også med Blood Stone.

Jo lengre man kommer ut i spillet, desto mer repetitivt føles den enkle håndteringen av pistolen. Det finnes også en del andre standardvåpen, men i all hovedsak tviler jeg ikke på at man enkelt kan komme seg gjennom hele enspillerdelen kun med pistol.

Fra forumet: "Dette spillet er bedre enn det nye goldeneye spillet"

Musikken setter stemningen

Hvis du har fått med deg en eneste Bond-film i løpet av ditt liv, har du antageligvis også observert at filmene gjerne drar på med en knallåt i anslaget (med unntak av de senere filmene).

Det får du også servert i spillet, og gliset satt omtrent fra øre til øre til intromusikken laget av Joss Stone.

Stone låner forresten også likheten sin til spillets Bondpike, som kanskje er hakket for lysten på håndvåpenet i forhold til filmenes piker.

Tett akkompagnert av et ellers utrolig godt lydspor setter spillet deg virkelig i stemning til å spionere litt.

Gir den rette følelsen

Jevnt over er Blood Stone 007 er artig spill, men det overskygger ikke følelsen av at i en tid med drøssevis av AAA-skytespill, sliter Blood Stone med å heve seg over mengden.

Blood Stone gjør mye bra, og spillet klarer definitivt å vinkle seg som et Bond-spill, selv uten støtte fra film eller kjent historie.

Spillet er forholdsvis lett, men hadde neppe gitt den riktige 007-vibben, dersom det hadde vært vanskelig å kvitte seg med fiender.

Blood Stone klarer det aller viktigste: Det gir deg Bond-følelsen

Finn prisen på produktet i Prisguide.no

Les hele anmeldelsen av James Bond 007: Blood Stone på Spillverket.no

Les også disse sakene på Spillverket.no

Anmeldelse: The Fight: Lights Out

Vi har testet Kinect

GT5 kommer 24. november

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken