Elin Furubotn er klar for Gamlebyen

Elin Furubotn og Torbjørn Økland besøker Gamlebyen Cafe Magenta onsdag 18. mars.

Elin Furubotn og Torbjørn Økland besøker Gamlebyen Cafe Magenta onsdag 18. mars. Foto:

Av

Elin Furubotn og Torbjørn Økland besøker Cafe Magenta.

DEL

InnsendtElin Furubotn, en radiovennlig artist og er en av landets fineste låtskrivere , er ute med sitt åttende album BLIKK. Hun feirer 20 år som plateartist og er på en lang norgesturné sammen med Torbjørn Økland. De to har hatt mange konserter sammen siden Økland sluttet i Vamp for få år siden.

Elin har tt svært mange låter på NRK radio de siste ti årene og en av de mest kjente låtene er nok duetten hun gjorde sammen med Morten Abel og Stavanger Symfoniorkester; «Så lett det kan ver» (2014).
Elin har også gitt ut album og turnert i Tyskland, norske tekster til tross. Hun fikk en internasjonal pris i USA for musikken sin (2013).

Sangene til Elin handler ofte om det hverdagslige – om små og store ting med en god dose humor, men også alvor og undring. Elin ønsker å formidle håp gjennom sin musikk. Fortelle at skrammer er fint. At bekymringer ikke har hjulpet noen, og at det er sunt å leke og le mer.

Furubotn har en fantastisk formidlingsevne på scenen, med sin stemme og sin gitar. Tekstene er gjenkjennbare for folk flest og publikum kan glede seg til en varm og intim konsertopplevelse, med humor og kloke betraktninger omkring livet. Cafe Magenta er et perfekt sted for intimkonsert sammen med duoen Furubotn/Økland.

Konserten holdes onsdag 18. mars.


Artikkeltags