Gå til sidens hovedinnhold

Eksperimenterte på feriekoloni

Artikkelen er over 14 år gammel

Fredrikstad-jenta Roskva Ørmen Koritzinsky (17) ville se hvordan det var å leve på femtitallets premisser, og meldte seg på TV Norges Feriekolonien.

Hva skjer når 16 urbane ungdommer med en usunn livsstil blir med på en tidsreise til 50-tallets feriekoloni? En feriekoloni der riktig kosthold, hygiene og fysisk fostring står i fokus. Under oppholdet skal ungdommen leve under de harde kravene og disiplinen som gjaldt på 50-tallet. Slik lyder innledningen til den nye realityserien på TV Norge, som starter på torsdag.

Eksperiment

- Jeg meldte meg på Feriekolonien fordi både det å delta i en realityserie og det å skulle leve på femtitallets premisser med fokus på fysisk fostring er ting som er veldig fjernt fra min personlighet og min livsstil. Ser på det hele som et slags eksperiment, en utfordring som jeg synes det blir spennende å se om jeg mestrer, sier Roskva Ørmen Koritzinsky til TV Norge.

17-åringen fra Fredrikstad beskriver seg selv som "engasjert, egenrådig, melankolsk til tider, men også vilter, sjenert i starten og høylytt etter hvert, og kreativ".

Kommentarer til denne saken