Blå Grotte avlyser arrangement

Frank Arne Olsen, her i rollen som Kliff-Arne,  skulle besøkt Blå Grotte neste helg. Nå har Honningsvågrevyen avlyst besøket.

Frank Arne Olsen, her i rollen som Kliff-Arne, skulle besøkt Blå Grotte neste helg. Nå har Honningsvågrevyen avlyst besøket. Foto:

Fredag 20. oktober skulle Honningsvågsrevyen fått publikum til å le på Blå Grotte. Slik blir det ikke, for frontfigur Frank Arne Olsen er blitt alvorlig syk.

DEL

95 personer hadde allerede sikret seg billett til forestillingen «Over fifty snill og grey» – Honningsvågrevyen 2017 på Blå Grotte.

– Alle har fått refundert billetten sin, opplyser Jonas Qvale som er markedsansvarlig på Blå Grotte.

Usikkert om de kommer tilbake

– Kjære publikum. Vår frontfigur og stjerne Frank Arne Olsen er blitt alvorlig syk og vi må derfor avlyse hele turneen med Honningsvågrevyen i høst. Vi vet ikke eventuelt når eller om Frank kommer på banen igjen. Vi kan bare beklage og krysse fingrene, skriver «guttan» i Honningsvågrevyen.

Olsen er kjent for sine parodier på Mari Boine og Per Sundnes samt karakteren Kliff Arne.

Mangler materiale

Honningsvågrevyen skrives det at hele turneen i høst må avlyses. Revymedlem Finn Arild Selnes sier til iFinmark at de har ikke nok materiale for en turné.

– Frank Arne har vært syk og vi har ikke klart å skrive noe. Derfor må vi avlyse. Vi oppdaget at vi ikke har noe å dra på turne med.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags