Hans far - Yngvar Numme og Dizzie Tunes - har gjort Frank Sinatra-klassikeren - om til et udødelig kominummer i Norge, gjennom sin spesielle tolkning.

Det var fullt hus da den mye omtalte Vinterjazz- konserten med Senkveld-kongen dro igang i Egalia-salen på Litteraturhuset.

 

Thomas Numme som altså kan mer enn å være programleder på TV2 - han kan synge også -  hadde med seg et meget bra band for kvelden.

 Limited Edition Band "kompet" Numme da han beviste at eplet ikke har falt langt fra stammen, og dro igang en reise i Frank Sinatra og Dean Martins verden.

- Nå har jeg det gøy. Jeg koser meg ikveld, utbrøt Thomas Numme fra scenen og det virket som det kom fra hjertet.

 

De i underkant av 200 i salen fikk blant annet høre Sinatra-klassikere som "Come fly with me" og "The Lady is a Tramp".

Numme loset også tilhørerne gjennom de største byene i USA, alle med titler fra Sinatras sanger.

Chicago, L.A og New York.

Men Thomas Numme var ikke alene på scenen.

 

Fredrikstad og Kråkerøys egen Maria Mohn entret rommet og sang blant annet "Natura Woman".

Og Maria introduserte igjen Julia Dahle Aagård.

 

Rett etter den litt nedskalerte storbandkonserten med Thomas Numme og Limited Edition Band fortsatte Vinterjazz-festivalen på Teglhuset i Gamlebyen.

Der hadde Bugge Wesseltoft, Skranglebein, Droolian og Anders Røine en improvisert konsert.

I over en time fremførte de tekster og musikk som ble skapt der og da. Totalt improvisert. De hadde ikke engang øvd på forhånd.

 

- Vi hadde bare lydprøve, avslørte Per Olav "Skranglebein" Mydske på forhånd.

Rapperen og tekstimprovisasjons-kunstneren fra Fredrikstad hadde foruten Bugge Wesseltoft på tangenter, rytmeinstrumenter og elektronika, med seg beatboxeren Julian Sommerfelt (artistnavn Droolian) Anders Røine på langeleik, gitar og munnharpe. Resultatet ble en helt spesiell kveld som overrasket mange blant publikum.