Gå til sidens hovedinnhold

Kommer til byen for å lete etter Fredrikstad-talenter

Artikkelen er over 3 år gammel

I våres vant Vilde Winge «Norske talenter» etter rørende tegnspråktolkning. Nå kommer programmet til Fredrikstad for å lete etter talenter til neste sesong.

– Senere i høst starter innspillingen av den niende sesongen av «Norske talenter». Og torsdag kommer vi til Fredrikstad for å lete etter talenter som kan delta i programmet, sier Jostein Myren i FremantleMedia.

Han er en av to fra castingavdelingen i som kommer til byen. Det vil bli holdt såkalt preauditon på Hotell City fra klokken 12.00 til 18.00.

– Ingen av dommerne fra programmet kommer. Dette er kun et rolig møte med talenter. Vi kommer for å sjekke ut hva østfoldingene har å by på, sier Myren.

– Hva ser dere etter?

– Alt. Noen som kan sjonglere. Sluke sverd. Danse. Stå på hender. Eller noe helt annet. Vi ønsker bare at folk med et talent møter opp. Og kanskje det finnes noe helt unikt som bare gjøres i Fredrikstad, sier Myren.

Talentjegeren forteller at de allerede har gjort avtaler med noen av talentene i Østfold for et privat møte.

– Totalt regner jeg vel med at det kommer drøyt 20 på preauditon i Fredrikstad, sier Myren.

PS! FremantleMedia er innholds- og produksjonsenheten til Bertelsmanns RTL-gruppen. Her i landet er I Norge er Fremantle mest kjent som, rettighetshaveren til TV 2-programmer som «Idol», «Jakten på kjærligheten» og «Norske talenter».

Kommentarer til denne saken