Gå til sidens hovedinnhold

Johannes tryller og Alma synger på Norske talenter i kveld

Artikkelen er over 3 år gammel

I fredagens auditionrunde i Norske talenter stiller to lokale; Johannes Lindrupsen (27) og Alma Ebrahim (17).

– Jeg har hatt lyst til å delta siden jeg var liten. Derfor meldte jeg meg på nå, sier Alma Ebrahim som skal fremføre Rihannas «Love On The Brain».

– Har du sunget mye før?

– Jeg har sunget så lenge jeg kan huske. Men bortsett fra på skoleavslutninger,  har jeg aldri opptrådt offentlig før, sier Alma.

 Høker'n fra Anno

Også Johannes Lindrupsen skal på auditionscenen i kveld. Lindrupsen er blant annet kjent som  «Høker'n» i Anno-utgaven på  Isegran. Han har også vært med i «Spookie» og Sirkus Østfold,  og skal nå spille i «Ælva våres» som har première 1. mars. Og han vant Frederikprisen 2016 - en pris som blir delt ut av Scandic City.

Det var et tilfeldig møte med casting-teamet som fikk Lindrupsen til å melde seg på årets utgave av TV2-programmet. 

Og det er korttrylling han skal selge seg inn med på audition.

Er med for tredje gang

– Dette er faktisk tredje gang jeg er med i Norske talenter. For sju, åtte år siden sjonglerte jeg, og en gang var jeg vokalist i et danseband - og det var bare for moro. Ingen av gangene gikk jeg heldigvis videre fra audition. Men denne gangen er det helt seriøst, sier Johannes.

– Skal du se på programmet i kveld ?

– Jeg er ikke noe fan av å se meg selv på tv.  Så det er ikke sikkert jeg kommer til å se det nå på fredag, men jeg kommer nok til å se det i opptak.

PS! To Fredrikstad-bidrag er allerede videre etter audition. Hanne Backe-Mathiesen og Staffordshire bullterrieren Jaqueline imponerte dommere og publikum i Norske talenter 19. januar. Og uken før gikk  dixiebandet «Swing'it Dixieband» videre. Bandet er bredt sammensatt og har deltakere fra mange steder. De kommer fra London, Tønsberg, Oslo og Fredrikstad, skriver TV2 på egne nettsider.

Kommentarer til denne saken