Gå til sidens hovedinnhold

Bjarne Brøndbo sa nei til både Alma og Johannes – likevel gikk de to Fredrikstad-talentene videre

Artikkelen er over 3 år gammel

– Jeg hadde ikke den beste dagen min, så jeg ble overrasket da jeg kom videre, sier tryllekunstner Johannes Lindrupsen. Heller ikke Alma Ebrahim hadde trodd hun skulle passere nåløyet.

Tre av de fire dommerne  i Norske Talenter - Mona Berntsen, Mia Gundersen og Janne Formoe - mente imidlertid at både  korttriksene til Johannes Lindrupsen (27) og sangprestasjonene til Alma Ebrahim (17) var gode nok etter kveldens  auditionrunde i Norske talenter på TV2.

Gikk ikke etter boka

- Jeg ble overrasket da jeg gikk videre. Jeg hadde ikke den beste dagen min, sier Lindrupsen til FB.

Han er blant annet kjent som  «Høker'n» i Anno-utgaven på  Isegran. 

- Hvorfor var du ikke fornøyd?

– Det ble ikke slik jeg hadde forberedt. Når underholdning foregår live, kan ting gå galt samme hvor mye du har stått på en scene. Men det er bare å jobbe hardere til neste gang, sier Lindrupsen.

Ble nervøs

- Hva tenkte du da Bjarne, som var første dommer ut, ikke ville ha deg meg videre?

- Jeg ble litt nervøs. Jeg visste jo at det ikke gikk så bra som jeg hadde håpet. Hadde jeg stått der med en skikkelig go'følelse, hadde jeg nok ikke vært så nervøs.  Men heldigvis gikk jeg videre.  At de andre dommerne sendte meg videre, viser jo at de så at jeg kan mer enn det jeg fikk vist frem, sier Lindrupsen.

Trodde det ikke var flere plasser

Også Alma var nervøs da hun sto foran dommerne etter å ha fremført Rihannas «Love On The Brain».

- Siden det var så mange som hadde kommet videre før meg, var jeg sikker på at jeg ikke kom videre. Men heldigvis var det bare Bjarne Brøndbo som ikke ville ha meg med, sier 17-åringen til FB.

PS! To Fredrikstad-bidrag er allerede videre etter audition. Hanne Backe-Mathiesen og Staffordshire bullterrieren Jaqueline imponerte dommere og publikum i Norske talenter 19. januar. Og uken før gikk  dixiebandet «Swing'it Dixieband» videre. Bandet er bredt sammensatt og har deltagere fra mange steder. De kommer fra London, Tønsberg, Oslo og Fredrikstad, skriver TV2 på egne nettsider.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.