Gå til sidens hovedinnhold

Petter «Katastrofe» Kristiansen skal delta i «Hver gang vi møtes»

Artikkelen er over 3 år gammel

Petter «Katastrofe» Kristiansen følger magefølelsen og blir med i den åttende sesongen av TV2 programmet «Hver gang vi møtes».

Siden 2012 har TV 2 samlet sju kjente artister i idylliske omgivelser for å tolke hverandres låter i «Hver gang vi møtes». Nå er det klart for den åttende sesongen, og denne gangen er det Elisabeth Andreassen, Trine Rein, Maria Haukaas Mittet, Sol Heilo, Tom Mathisen, Lars Bremnes og Petter «Katastrofe» Kristiansen som skal lage sine egne versjoner av hverandres sanger.

Vises i 2019

De sju artistene har flyttet sammen for en drøy uke med musikalske hyllester, hygge og moro på Vestre Kjærnes gård i Våler. Resultatet av oppholdet skal vises på TV 2 i 2019.

– Når jeg får en god magefølelse så pleier jeg å følge den. Å være med i «Hver gang vi møtes» gir meg godfølelsen i magen. Det er et musikkrelatert program som utfordrer oss artister i ulike retninger og jeg gleder meg til å tolke andres låter og høre dem tolke mine låter, sier Petter «Katastrofe» Kristiansen som i 2016 deltok i TV2 programmet «Skal vi danse».

Strømmet over 200 millioner ganger

«Katastrofe» sin musikk er strømmet over 200 millioner ganger på strømmetjenesten Spotify. Onsøy-artisten er for mange kjent for låter som «Bleik og sur», «Sangen du hater» og «Om alt går til helvete». Han har også vært gjesteartist på låten «Brun og blid» av Staysman & Lazz, og Marcus & Martinus-låten «Elektrisk».

Gleder seg

TV 2s programredaktør, Jarle Nakken, har store forventninger til den kommende «Hver gang vi møtes»-sesongen.

– Vi er veldig glade for at nettopp disse sju artistene hadde lyst til å være med på «Hver gang vi møtes». De har alle vært sentrale og satt preg på den norske musikkscenen gjennom mange år. Vi gleder oss til å få høre musikken og alle de gode samtalene denne sesongen, sier Nakken i en pressemelding.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.