Farmen-Camilla: – At jeg røk ut har plaget livet av meg siden opptaket

RØK UT: – Jeg kjempestolt av at jeg på disse ti ukene ikke havnet i tvekamp, sier Camilla Cox Barfot som onsdag kveld røk ut av Farmen.

RØK UT: – Jeg kjempestolt av at jeg på disse ti ukene ikke havnet i tvekamp, sier Camilla Cox Barfot som onsdag kveld røk ut av Farmen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Camilla Cox Barfot (32) tapte onsdag kampen om semifinalebillett til Farmen: – Hinderløypa var en konkurranse jeg skulle ha «nailet».

DEL

Under onsdagens episode av TV2s Farmen måtte Camilla Cox Barfot se seg slått av bestevenninnen Eunike Hoksrød og Amalie Snøløs.

Halvor Sveen sikret seg semifinalebillett allerede på mandag, og Amalie vant den første «jentekampen» som var hinderløype.

Camilla gjennomførte hinderløypa på fire minutter og 58 sekunder, 17 sekunder tregere enn Amalie, og 16 sekunder tregere enn Eunike.

– Jeg har så lyst til å komme til semifinalen, men jeg unner også Eunike seieren, sa Camilla rett før kokkekampen mellom de to bestevennene.

Camilla er vegetarianer, og smakte derfor ikke på fiskeretten hun laget.

Skuffet over seg selv

– Fy f......., hinderløypa var en konkurranse jeg skulle ha «nailet». Jeg er veldig forbannet over mine egne prestasjoner, sier Camilla Cox Barfot som holdt ut i nesten elleve uker på Farmen.

Camilla er trønderen med tatoveringer og dreads som har adresse på Viker på Gressvik. Og rørleggeren jobber for Engelsviken Rør.

– Hva gikk galt?

– Jeg hadde nesten ikke sovet på tre døgn, det var så mye spenning og forventninger foran konkurransene. Og så var det veldig lite mat den siste tiden. Samtidig var jeg favoritt i den første konkurransen, så jeg ble rett og slett overtent, sier Camilla.

Sjekk FB sin Store kulturoversikt i førjulstiden 

– Under konkurransen ble alt svart

Frem til hun var 19 år drev nemlig Camilla med både fotball og håndball. Hun var på kretslaget i begge idrettene. Og det var snakk om juniorlandslag. Men da synes Camilla det ble for seriøst. Gleden forsvant.

– På banen hadde jeg tid nok til å ta meg inn, jeg rakk å bli god. Hinderløypa på Farmen var derimot en altfor kort distanse for meg. Så midt i konkurransen ble bare alt helt svart. Det var akkurat som om jeg sovnet, og da jeg «våknet» igjen ble alt bare kaos, forklarer Camilla.

– Trenger ikke hytte og bil

Camilla betegner seg selv som et konkurransemenneske.

– Å ryke ut nå er surt. Jeg skulle vært med til finalen. At jeg ikke vinner hytte og bil, bryr jeg meg ikke om. Men jeg skulle veldig, veldig gjerne ha vunnet hele greia. For meg hadde en Troika vært nok i premie, sier Camilla.

Det var sjokolade 32-åringen savnet aller mest da hun sammen med tretten andre ble sendt hundre år tilbake i tid i slutten av juli. Isolert fra omverdenen har de drevet Sandvika gård på Flostadøya i Arendal kommune.

Camilla har vært godt likt av både deltagere og seere gjennom sesongen. Kombinert med at hun også betraktes som en sterk konkurrent, slapp 32-åringen unna tvekampene.

– Fått en ny familie

– Angrer du på at du satt livet på vent og sjekket inn på gården?

– Absolutt ikke! Jeg har fått en ny venninne. Eunike fra Tønsberg. Vi snakker sammen flere ganger om dagen, og faktisk har vi vært sammen hver helg etter Farmen. Hun har vært i Fredrikstad og jeg har vært hjemme hos Eunike. Kona hennes er helt topp, og barna kaller meg for tante Barfot. Jeg har fått en ekstra familie.

Eunike Hoksrød, som nå er videre til semifinalen, vekket oppsikt med et «puppestunt» for å vise at hun ikke deler meningene til et prestefølge som dukket opp på gården.

PS! Søndag blir det klart hvem som blir årets vinner av tv-programmet Farmen. Der kjemper Halvor Sveen, Eunike Hoksrød og Amalie Snøløs.

Artikkeltags