Har booket rapperen Kjartan Lauritzen (24) til gratiskonsert for ungdom

Gratiskonsert: The Tall Ships' Races inviterer til gratis ungdomskonsert. Og de har hentet inn Kjartan Lauritzen.

Gratiskonsert: The Tall Ships' Races inviterer til gratis ungdomskonsert. Og de har hentet inn Kjartan Lauritzen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Balestrand-rapperen Kjartan Lauritzen er hentet inn til byens skuefest og lover et kjempeshow på Isegran.

DEL

For et par uker siden varmet Kjartan Lauritzen (24) opp for verdensstjernen Nicki Minaj under hennes konsert i Oslo Spektrum. Torsdag 11. juli kommer han til The Tall Ships' Races Fredrikstad.

Kjartan Lauritzen har på relativt kort tid gått fra å være en ukjent gutt fra vestlandet til å bli «hele Norges» nye rap-helt, med låter som «Fredag», «Havanna» og «Nyte D».

Venter 2.500 unge seilere

Kulturetaten i Fredrikstad kommune har nå booket rapperen til en egen gratiskonsert på Isegran for ungdom.

– Vi får 2.500 ungdom til byen som seiler med skutene. Vi vil gi dem og byens ungdom en egen konsert på Isegran under skutefesten, forteller kulturutvikler i Fredrikstad kommune Åshild van Nuys i en pressemelding.

Kjartan Lauritzen har vært nominert til både P3 Gull og Spellemannsprisen 2017. I fjor sto han på Kongescenen under Slottsfjell og slippkonserten på Rockefeller i høst var utsolgt flere uker i forkant.

  • Saken fortsetter under videoen:

5.000 ståplasser

– The Tall Ships Races er egentlig en ungdomsregatta. Alle skutene som er med må ha ungdom om bord. Da vil vi også ha konserter og aktiviteter for denne aldersgruppen, sier prosjektleder for The Tall Ships' Races Fredrikstad – Ingar Guttormsen.

Åshild van Nuys og Ingar Guttormsen forteller at konserten på Isegran vil være et sted ungdom kan nyte musikken, sommerkvelden og treffe andre unge fra hele verden.

– Det er bare å møte opp. Vi har ingen billetter, men det blir kontroll i inngangen – og det blir jo førstemann til mølla. Men vi har ståplasser til 5.000 – så vi satser på at det blir plass til alle, sier  Åshild van Nuys til Fredriksstad Blad.

PS! Kjartan Lauritzen skal spille på Isegran i amfiet torsdag 11. juli. Konserten er gratis og det er fri aldersgrense.

Artikkeltags