Gå til sidens hovedinnhold

Sensasjonelle tall for julesangen til Staysman og Katastrofes plateselskap

Artikkelen er over 2 år gammel

– Det er helt sykt, vi har slått den tidligere Spotify-rekorden, sier Stian «Staysman» Thorbjørnsen. På ett døgn har «Juletragedien», produsert på plateselskapet til Katastrofe og Staysman, blitt hørt 891.000 ganger

Onsdag slapp plateselskapet til Stian «Staysman» Thorbjørnsen og Petter «Katastrofe» Kristiansen, All In Music / GG Music, «Juletragedien» med Erik Follestad, Linni Meister og en rappende Mads Hansen.

Og på streamingtjenestens daglig oppdaterte hitliste troner nå den ferske julelåten. «Juletragedien» ble slaktet av VGs anmelder Tor Martin Bøe med terningkast to.

– Plateselskapet vårt slapp også Mads Hansens «Sommerkroppen» tidligere i år. Den slo alle rekorder. På et døgn hadde den 749.466 spillinger, og det var sensasjonelt. Vi trodde aldri vi skulle klare å toppe dette, sier Thorbjørnsen.

Som artist har han selv aldri toppet noen Spotify-liste.

– Det nærmeste Staysman & Lazz har kommet, er en tredjeplass. Det var med «Se så glad nissen er» for seks år siden, så du kan si at vi var tidlige ute med å lage partylåt-julemusikk, ler Thorbjørnsen.

Men tilbake til dagens Spotify-liste. Sang nummer to er nemlig «Nå er det jul» med bandet The Splays – som består av Youtube-stjernene Herman Dahl, Isabelle Eriksen, Stina Talling,  Agnete Huseby og Markus Sannes. Også den produsert på plateselskapet til Staysman og Katastrofe.

– Det er rett og slett ellevilt, sier Thorbjørnsen.

  • Se intervjuet med Stian «Staysman» Thorbjørnsen da han fikk årets publisitetspris – saken fortsetter under videoen:

 

Kommentarer til denne saken