Han er fornøyd med i det hele tatt å ha gjennomført. Alexandra Kakurina er også stolt av sin dansepartner.

– Jeg er mest fornøyd med at vi kom igjennom fra start til slutt uten å gjøre for store feil. Vi har trent i bare to uker, én uke kortere enn de andre, på grunn av Stians turné. Jeg er veldig stolt av ham, sier Kakurina.

Thorbjørnsen var spent foran kveldens sending, men forteller at nervene var under kontroll.

– Selve opptredenen var en «utavdegsjæl»-opplevelse, sier han.

Lettede dansere, feststemt publikum og offensive journalister inntok parketten etter første del av programmet. Midt i mylderet kom kjæresten Tina Svestad for å gratulere.

 

– Jeg er så imponert, stolt og rørt! Og Alexandra, for en danselærer! Det er utrolig godt gjort å få Stian fra det nivået han var på for tre uker siden til det nivået han er på i dag, sier Tina Svestad, som forteller at kjæresten ikke klarer å legge fra seg danseskoene når han kommer hjem.

– Når han kommer fra trening tar han tak i meg og viser meg hva han har lært. Han er veldig engasjert. Det er dansing på badet, i stua og på kjøkkenet, forteller Svestad.

Det blir ingen premièrefest på Staysman i kveld. Etter sending drar han fra Nydalen ned til Oslo sentrum og Rockefeller, for å holde konsert med Lazz og Katastrofe.