Gå til sidens hovedinnhold

Populært å prøve nye idretter

Krydde av barn på barnas aktivitetsdag i Østfoldhallen

Artikkelen er over 5 år gammel

Det krydde av barn i Østfoldhallen under barneidrettens aktivitetsdag lørdag, og barna fikk prøvd en rekke forskjellige idretter.

Badminton, tennis, boksing, bryting og mange flere idretter. Mangfoldet var stort og valgmulighetene mange for de som unge håpefulle som hadde møtt opp på barneidrettens aktivitetsdag lørdag. Thelma Stenersrødby og Linnea Anette (begge 7 år) spiller til vanlig håndball, men benyttet anledningen til å prøve ut andre idretter, blant annet boksing.

- Det var gøy, men gjorde litt vondt i neglene. Vi har prøvd golf og turn også, men vi liker håndball best, sier de to jentene som kan fortelle at de spiller på Rolvsøy.

Taekwondo-klubben hadde oppvisning, men lot også nybegynnere prøve seg, Jesper Jonsson Solberg var en av dem som fikk forbedret sparket sitt.

- Det var vanskelig til å begynne med, men jeg begynner å få dreisen på det, jeg skal øve litt mer, sier sju-åringen.

Nederst i hjørnet sto kunstløpklubben, og flere fikk prøve seg med skøyter på plastunderlaget.

- Jeg kan egentlig stå på skøyter, men dette er vanskeligere enn på is, sa Enja Victoria Saxegaard (10 år), mens hun jobbet for å holde balansen.

Jeremias Andersen (11 år), Sigurd Brandt Thorvaldsen ((11 år) og Benjamin Harefallet (12 år) prøvde seg på flere idretter, blant annet badminton. Tobias Gudmestad (9 år) og Julian Knold Andersen (7 år) ga derimot alt i sitt første forsøk på fekting.

- Det morsomste var fektekampen, selv om det ikke var helt som i kaptein Sabeltann da, smilte Julian.

Bildeserie

Barneidrettens Dag i Østfoldhallen

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.