Valset seg videre i «Skal vi danse»

Inderlig vals: Stian Thorbjørnsen og Alexandra Kakurina imponerte nok en gang dommerne, og ble sendt videre i Skal vi danse.

Inderlig vals: Stian Thorbjørnsen og Alexandra Kakurina imponerte nok en gang dommerne, og ble sendt videre i Skal vi danse. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

En inderlig wienervals til en countrylåt av Toby Keith sendte Stian «Staysman» Thorbjørnsen videre til neste runde av «Skal vi danse».

DEL

Til tross for at dommerne fortsetter å la seg imponere av Stian Thorbjørnsens innsats på dansegulvet, tar han ikke sin videre deltakelse i danseprogrammet for gitt.

- Jeg har fortsatt like mye noia før seerpoengene leses opp, forteller Thorbjørnsen til Fredriksstad Blad.

Sammen med dansepartner Alexandra Kakurina bruker han tida etter endt økt på parketten til å forberede seg på en mulig danseduell.

Kaggestad gikk ut

Under lørdagens sending ble Katarina Flatland og partneren Tom-Arild Hansen plassert på toppen av pallen av dommerne. Paret fikk 36 poeng. Nederst på resultatlista lå Gunvor Hals og Kai Andre Lillebø. Støtte fra seerne sørget likevel for at paret slapp unna en danseduell.

I duell havnet derimot Christopher Mørch Husby og Maria Sandvik. De danset mot Mads Kaggestad og Therese Cleve-Stiansen, som røk ut av konkurransen lørdag kveld.

Nært forhold til Keith og kompisen

Stian Thorbjørnsen har et særlig nært forhold til musikeren som akkompagnerte wienervalsen han fremførte på lørdag. Toby Keiths musikk minner ham om bestekompisen Vegard, som også gjestet sendingen.

- Toby Keith har blant annet en låt som heter «I love this bar», og Vegar drev en bar på Gressvik under navnet Las Vegars Bar. Når vi møtes hører vi på country og koser oss med sjakk eller andre aktiviteter. Det er et etterlengtet avbrekk i en ellers travel hverdag, sier Thorbjørnsen om forholdet til kompisen.

- Fremviser musikalitet

Sammen med partneren Alexandra Kakurina danset han en wienervals til Toby Keiths «Are you feelin' me» under lørdagens sending. Dommerne lot seg imponere og ga paret 30 poeng.

- Jeg ser at du har et forhold til låten. Du fremviser en fantastisk musikalitet og har en fin flyt over gulvet, sa dommer Merete Lingjærde, som likevel savnet litt mer innhold i bevegelsene.

Egor Filipenko skrøt av Thorbjørnsens holdning, og uttrykte begeistring for ferdighetene på dansegulvet.

Gjestedommer og tidligere Skal vi danse-deltaker Hanne Sørvaag var også imponert.

- Jeg likte det veldig godt, og ble rørt av dette. Jeg synes det var nydelig, sa hun.

Artikkeltags