- Helt vanvittig moro!

Det var Stian Thorbjørnsens kommentar til Fredriksstad Blad etter å ha blitt plassert på toppen av pallen av dommerne.

Thorbjørnsen danset slowfox til låten «Just a gigolo», og klarte med sin prestasjon å overraske og imponere dommerpanelet. Slowfox regnes som den vanskeligste av standarddansene.

Les også: En fornøyd, hoftevrikkende Aladdin

– Du overrasker. Virkelig. I slowfox skal man rulle gjennom føttene, og du leverte. Du bruker føttene veldig bra, sa Trine Dehli Cleve.

– Ikke nok med det, du har sinnssykt godt senter mot Alexandra hele veien, holdningen er..., sa Egor Filipenko, og understrekte sitt sluttpoeng med å sende paret på parketten et slengkyss.

Dommerne ga Thorbjørnsen 23 poeng, og seerne fulgte opp med å sende Thorbjørnsen videre.

– Det er ubeskrivelig

Topplasseringen kom som en fullstendig overraskelse på Thorbjørnsen.

– Jeg har hele tiden håpet at jeg skulle ha en fin utvikling i denne konkurransen, og det har jeg også hatt, men at utviklingen skulle sende meg helt til topps – det er ubeskrivelig!

Les også: Stolt etter første dans

Thorbjørnsen fullroser også dansepartner- og trener Alexandra Kakurina.

– Det hun gjør er helt utrolig, sier han.

Menn nær gråten

Pascal Dupuy og Mai Mentzoni gikk ut under lørdagens sending, men konkurranseinstinktet har ennå ikke fått utfolde seg blant deltagerne, ifølge Thorbjørnsen.

– Stemningen blant oss er veldig bra, det har den vært hele tiden. Den ordentlige knivingen har ikke startet ennå, men den kommer kanskje, sier Thorbjørnsen muntert.

Les også: Metaltango i Skal vi danse

Følelsene derimot, har fått fritt spillerom.

– Det er nesten litt komisk å se oss machomenn nærmest gråte på mandager og tirsdager. Når man øver på noe i fire timer uten å få det til, blir man frustrert. Men når det først løsner, er det verdt det, sier Thorbjørnsen til Fredriksstad Blad.

Les også: I hardtrening før Skal vi danse