Danse-«Staysman» er kommet for å bli

Grandiosa: – Du er som en Grandiosa, du er kommet for å bli, sa Per Sundnes om Stian Thorbjørnsen. Foto:   Thomas Reisæter/TV2

Grandiosa: – Du er som en Grandiosa, du er kommet for å bli, sa Per Sundnes om Stian Thorbjørnsen. Foto: Thomas Reisæter/TV2

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Programserien Skal vi danse er nå halvveis i sin 11. sesong, og Stian «Staysman» Thorbjørnsen er fortsatt med i dansen. Helt uventet, ifølge ham selv.

DEL

Thorbjørnsen og partner Alexandra Kakurina danset en paso doble til «Poison» av Alice Cooper under lørdagens sending.

Les også: Lazz har et liv også uten Staysman

Debuterte på 80-tallet

1900-tallet var tema for kvelden, og «Staysman» hadde valgt seg det fargerike 80-tallet. Selv husker han lite av tiåret, men én skjellsettende opplevelse sitter igjen.

– Jeg hadde min musikalske debut som femåring under Gressvikdagene. Da sang jeg en egenkomponert sang, «Noen slanker seg på Nutrilett», forteller en flirende Thorbjørnsen til Fredriksstad Blad.

– Som en Grandiosa

Thorbjørnsen og Kakurina ble plassert midt på resultatlista av dommerpanelet lørdag kveld. Paret tok med seg 29 poeng og flere positive kommentarer inn mot en mulig danseduell.

Les også: Valset seg videre i «Skal vi danse»

– Det som er kult med deg er at du legger så utrolig mye sjel i dansen, sa Egor Filipenko.

Gjestedommer Per Sundnes var henrykt på alle dansernes vegne. Entusiasmen dryppet også på Thorbjørnsen:

– Du er som en Grandiosa, du er kommet for å bli!

Les også: Topplassering for «Staysman«

Da Fredriksstad Blad snakket med Thorbjørnsen etter at han hadde gått av parketten, var han bekymret for å havne i duell.

– Det er ofte den som ligger midt på resultatlista som må i duell, sa han og uttrykte samtidig at han var overrasket over å ha kommet så langt i programmet.

Les også: En fornøyd, hoftevrikkende Aladdin

Thorbjørnsen slapp å gå ut på parketten en gang til, og kan dermed gå inn i en ny uke med fire til fem timer trening per dag. Det merkes på formen.

– Det er klart jeg er blitt i bedre form, jeg har gått ned sju kilo. Men vi trener mye, så man kjenner også at man er stiv i kroppen, sier Thorbjørnsen.

Gitte Witt og partner André Nilsen gikk ut under lørdagens sending, mens Katarina Flatland og Tom-Arild Hansen høstet programmets første tier av dommerne. Det er nå sju par igjen i dansekonkurransen.

Artikkeltags