Gå til sidens hovedinnhold

«Staysman» videre: – Sykt digg å få en tier!

Artikkelen er over 6 år gammel

Progresjonen imponerer dommerne. Stian «Staysman» Thorbjørnsen sanket sin første tier under lørdagens sending av Skal vi danse.

– Det var sykt digg! Helt fantastisk! Jeg ble nesten målløs. Det har vært en drøm hele sesongen å få en tier. Jeg er veldig glad nå, sier Stian «Staysman» Thorbjørnsen til Fredriksstad Blad.

Fire par igjen

Han er nå blant topp fire i dansekonkurransen.

PelleK og Anette Stokke havnet i danseduell mot Katarina Flatland og Tom-Arild Hansen. PelleK gikk ut av konkurransen lørdag kveld.

Deltagerne er snart inne i sin tiende uke av dansekonkurransen. Fire par kjemper nå om en finaleplass: Katarina Flatland med partner Tom-Arild Hansen, Adelén og Benjamin Jayakoddy, Samuel Massie og Marianne Sandaker, og Stian Thorbjørnsen med sin dansepartner Alexandra Kakurina.

Heltene ble hyllet

Danserne hyllet sine forbilder og helter lørdag kveld. Her fikk TV-seerne høre om en mor, en mesterkokk, en bestefar og en musikklærer. Thorbjørnsen derimot, ønsket å vie oppmerksomheten til en av musikkens bakmenn, Jesper Borgen. Sammen med dansepartner Kakurina fremførte han en quickstep til en av låtene Borgen har vært med på å skrive, «Bare min». Dommerne lot seg nok en gang imponere.

– I forrige uke fikk du kjeft for å trampe løs over gulvet, i dag er du lekende lett. Jeg er imponert over hvordan du har tatt til deg korreksjonene, sa dommer Merete Lingjærde.

Trine Dehli Cleve var også mektig imponert, og ga «Staysman» en tier.

– I hvor stor grad tar du til deg og jobber med det dommerne sier?

– Tilbakemeldingene fra dommerne er ganske like de tilbakemeldingene danselæreren min, Alexandra, gir meg. Denne uka har jeg konsentrert meg om å være lett i bena. Da er det veldig deilig at dommerne ser at jeg har jobbet med det, sier Thorbjørnsen.

Han fikk 35 poeng og havnet på en fjerdeplass blant danserne. Både Adelén og Katarina Flatland fikk full pott av dommerne.

Imponerte i salsastafett

Lørdag ble publikum introdusert for et nytt innslag i programmet, salsastafett. Stafetten er en fellesdans med individuelle partier, der danserne blir bedømt for sine prestasjoner. Kun tre par får poeng av dommerne.

Også her gjorde «Staysman» en sterk innsats og stakk av med to poeng. Samuel Massie fikk fire poeng for sin salsa, mens Adelén fikk full pott, seks poeng.

Kommentarer til denne saken