– Takk for stemmene

Fine løft: Petter og makker Marianne Sandaker svevde godt i sin sloeox, men dommerne var ikke fornøyd.foto: THOMAS REISÆTER/TV2

Fine løft: Petter og makker Marianne Sandaker svevde godt i sin sloeox, men dommerne var ikke fornøyd.foto: THOMAS REISÆTER/TV2

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Suksessen i «Skal vi danse» er medvirkende årsak til at Petter Katastrofe nå flytter fra sitt kjære Onsøy.

DEL

Selv om dommerne bare ga ham 19 poeng og bunnplass er det trolig Petter Katastrofes mange «streame-fans» som redder ham.

– For andre gang havnet jeg på sisteplass etter at dommerne hadde sagt sitt, men så hjelper alle mobilstemmene meg videre. Jeg er utrolig takknemlig for det, sier Petter Katastrofe som tydeligvis har et godt grep på "folket". Ikke rart for en artist som er lastet ned titalls millioner ganger fra musikkfans der ute.

Løftet opp fra sjette

Totalt oppnådde Petter en sjetteplass og slapp unna utslagsrunder. Han føler at alt flyter dette året.

– 2016 er helt klart mitt beste år. Det har skjedd så mye positivt og deltagelsen i «Skal vi danse» gjør at jeg får enda flere henvendelser, sier 27-åringen som iår har toppet både Sporify-listen, VG-listen og står med 20 millioner streams på låtene sine.

Han har samarbeidet med tvillingparet Marcus og Martinus i MGP.

Sammen stod de også på scenen i Stockholm under det klassiske «Allsång på Skansen». Petter har også deltatt tre ganger i VG-lista topp 20 arrangementet. – Det skjer så mye nå at det er naturlig for meg å ha Oslo som base, sier Onsøy-patrioten som tidligere var klar på at han ikke skulle flytte til hovedstaden.

Bosetter seg sentralt i Oslo

– Jeg har jo eget studio hjemme og kan jobbe mye der. Men all pendlingen tærer på. Særlig nå under «Skal vi danse» hvor vi øver flere timer i uken.

– Veldig praktisk å ha flyttet inn i leilighet bare fem minutter fra Bislett der danseøvelsene foregår, sier Petter. Foreløpig leier han leilighet, men er på jakt etter å kjøpe.

Fikk dommerkritikk

Nå øver han videre på dansingen. I lørdagens slowfox var han selv fornøyd, men fikk litt negativ kritikk fra fagdommerne som mente han hadde litt for lite flyt og var «stumpete» i bevegelsene. Petter fikk bare fire av Trine Dehli Cleve, men fem av de tre andre. De kritiserte ham for dårlig benføring.

– Men jeg var kjempefornøyd selv denne gangen og er glad for at alle mine fans der ute hjelper meg opp på listene gang etter gang.

Artikkeltags