Gå til sidens hovedinnhold

Rød og Hurrød skolekorps forbereder seg på storfint besøk

Artikkelen er over 3 år gammel

Nå kommer store korpsdager på rekke og rad for musikantene i Rød og Hurrød skolekorps. Først 17. mai med opptog både på Gressvik og i byen, og så jubileumsarrangement med besøk av HM Kongens Garde.

Onsdag kveld var forberedelsen i gang til vårens store korpsevent på Gresvik. Rød og Hurrød skolekorps, med litt drahjelp fra Viken var ute og marsjerte i gatene på Gressvik. For tirsdag 29. mai kommer selveste Hans Majestet Kongens Garde på besøk til Gressvik og .

- Det er et ledd i markeringen av 60-årsjubileummet vårt, forteller leder i korpset, Monica Engdal. Så den 29. mai blir det et stor feiring og familiefest ved Hurrødhallen. Rød og Hurrød skolekorps kunne feire hele 60 år 31. januar i år. Da feiret de med jubileumskonsert.

HM Kongens Garde er populære gjester i Fredrikstad-distriktet, og samler stort og smått av korpsinteresserte i distriktet. For fire år siden gjestet de Manstad skolekorps. Og i 2016 hadde de oppvisning i Kongstenhallen.

 

- Vi håper jo at Fredrikstad-folk også denne gangen finner veien for å overvære både super korpsmusikk og ikke minst drilloppvisning fra Garde-troppen. Det blir nok en fin ettermiddag med en rimelig billettpris og forhåpentligvis blir det pent vær også, sier Stein Arne Rimehaug, korpsleder i Rød og Hurrød.

Rød og Hurrød skolekorps og Musikkforeningen Viken vil også har en liten oppmarsj før Gardens oppvisning.

 

Kommentarer til denne saken