Både Spydevold og Stokkan er nominerte til kulturpris i Sarpsborg

Greåker-sanger Bjørnar Spydevold er nominert til Kulturprisen i Sarpsborg. I tillegg er han, som revyartist i  "Fredrikstadguttane på sporet", nominert til Fredriksstad Blads Publikumspris.

Greåker-sanger Bjørnar Spydevold er nominert til Kulturprisen i Sarpsborg. I tillegg er han, som revyartist i "Fredrikstadguttane på sporet", nominert til Fredriksstad Blads Publikumspris.

Artikkelen er over 2 år gammel

Sammen med blant annet Sarpsborg 08 er både Bjørnar Spydevold og Torill Stokkan nominerte til kulturprisen som deles ut i vår naboby.

DEL

Det er Sarpsborg idrettsråd, kulturrådet, Sarpsborg kommune og Sarpsborg musikkråd som står bak Sarpsborggallaen som skal gjøre stas på aktører som har skilt seg ut innen kultur og idrett i året som har gått.

Sarpsborggallaen arrangeres 27. januar, mens Fredrikstad allerede nå på lørdag skal hedre byens kultur- og idrettsliv.

I Sarpsborg skal det deles ut tre priser – en av dem er kulturprisen hvor både Greåker-sanger Bjørnar Spydevold og Fredrikstad-kvinnen Torill Stokkan (rådgiver, forfatter og leder av Litteraturuka i Sarpsborg) er nominerte. De konkurrerer mot Spilloppgjengen, Julius Harildstad (dirigent for seniorscenen), Ingebjørg Guslund (Storedal kulturhus), Diorama – Sang, dans og drama, Sarpsborg 08 og Knut-Erik Rønne (tekstforfatter, teater).

PS!

Har du husket å stemme på Fredrikstad Blads Publikumspris som deles ut 13. januar?

Artikkeltags