Gå til sidens hovedinnhold

Petter «Katastrofe» setter kursen mot Las Vegas

Artikkelen er over 5 år gammel

- Jeg feiret med en god rødvin og et jubelhyl i studio, sier Petter «Katastrofe» Bjørklund Kristiansen etter at låten «Sangen du hater» gikk inn som nummer én på VG-listen. Nå setter han kursen mot Las Vegas.

Fredrikstad-artisten Petter «Katastrofe» er vant til å ligge høyt på topplistene, men trodde knapt sine egne øyne da han så at han klatret opp til plass nummer én på VG-listen med låta «Sangen du hater».

- Det var helt spinnvilt. Jeg liker å gå inn å se på tallene, og hvilke sanger som er populære. Da jeg så at sangen min gikk helt til topps ble jeg veldig overrasket, sier Petter Kristiansen.

«Sangen du hater» skiller seg litt ut fra de andre tekstene han har skrevet. Han tror nå at fansen vil ha noe nytt, og sier han føler seg ferdig med chihuahuaer og charter-turer.

- Jeg må innse at jeg blir eldre, og at mange av fansen min også blir eldre. Det er ingen tvil om at vi hadde det veldig gøy i studio da vi laget disse sangene, men jeg må gi meg mens leken er god. Jeg kommer fortsatt til å skrive festmusikk med masse lys og god stemning, men jeg kommer til å skrive om litt mer alvorlige temaer også, sier Petter.

Skal på tur til Las Vegas

Petter «Katastrofe» setter nå kursen mot Las Vegas, men dette er ikke hans første besøk til den sagnomsuste byen. 

- Jeg var i Las Vegas da jeg var tretten år gammel. Jeg dro dit sammen med mamma, og vi besøkte tanta mi som bor like utenfor byen. Denne gangen skal jeg leie meg en fet bil og besøke ho når jeg kommer dit, humrer han.

- Men du skal vel gjøre mer enn å besøke tanta di i Las Vegas?

- Ja jeg skal delta i en VM-øvelse i poker. Jeg er jo poker-ambassadør i Betsson, og reiser sammen med blant andre Tone Damli. Det er WSOP (World Series of Poker) som arrangerer dette, og det er en øvelse før Poker-VM. Det blir kult, med tanke på at sist jeg var her var jeg ikke gammel nok til å spille, avslutter Petter Bjørklund Kristiansen.

 

Kommentarer til denne saken