«Hver gang vi møtes»-aktuelle Christel Alsos kommer til OBOS på Månen

Torsdag 26. juli kommer Christel Alsos til OBOS på Månen.

Torsdag 26. juli kommer Christel Alsos til OBOS på Månen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Når Christel Alsos kommer til Fredrikstad i sommer lover hun å synge sine «Hver gang vi møtes» -tolkninger «Hei, her er jeg» og «Glow».

DEL

– Jeg hadde selvfølgelig håpet, men absolutt ikke forventet, at tolkningene mine skulle slå så godt an. «Hver gang vi møtes» er et helt spesielt konsept som det ikke går an å forberede seg til, sier Christel Alsos (33) til Fredriksstad Blad.

Nå er det klart at Alsos kommer til OBOS på Månen torsdag 26. juli.

Før jul i fjor ble det kjent at Stjernekamp-vinner Adam Douglas også skal opptre på årets OBOS-scene.

Sjarmerer tv-seerne

Artisten fra Nord-Norge er lørdag hovedgjest i programmet «Hver gang vi møtes». Og hun har allerede sjarmert tv-publikummet – i hvert fall hvis du ser på tallene til både iTunes og Spotify.

I skrivende stund har hennes tolkning av Trang Fødsel-låten «Hei, her er jeg», for anledningen i nordnorsk drakt som «Her e æ», blitt hørt 307.801 ganger. Og Alsos' versjon av Madcons «Glow» er samme sted hørt 280.473 ganger. Og hun har allerede rørt de andre artistene som er med i serien til tårer mer enn en gang.

– Christel hadde skrevet om noen ord i sangen min, og plutselig var det hennes sang om hennes liv. Det ble ganske sterkt, sa Trang Fødsel-vokalist Hans Petter Aaserud da han var hovedgjest i TV-programmet.

  • Her kan du høre Christel Alsos tolkning av «Hei, her er jeg»:

Aldri vært i Fredrikstad

I fjor kunne artisten fra Nord-Norge feire ti år som artist, og hun utga da også sitt femte album «At That Time of the Night». To av låtene er dessuten brukt i tv-serien Vampire Diaries.

– Min følelse er at mange har hørt musikken min, men ikke vet hvem som står bak den. Og slik tror jeg det er for mange artister. Hele opplevelsen rundt «Hver gang vi møtes» har derfor vært en enorm opptur for meg, sier hun til FB.

Alsos har vært åpen om at hun kom til «Hver gang vi møtes»-gården med kjærlighetssorg, men at hun under innspillingen forelsket seg på nytt – på settet. 

– Nå gleder jeg meg også veldig til å komme til Fredrikstad. Jeg har aldri vært der før, men jeg har hørt mye flott om Gamlebyen, sier Alsos.

– Hva vil publikum få høre?

– Det blir litt av alt. Både noe helt nytt, men også tidligere låter samt noe fra «Hver gang vi møtes».

Så det blir dine tolkninger av «Hei, her er jeg» og «Glow»?

– Definitivt, ler Alsos.

Går tilbake til kulturen

– Gjennom årene har Alsos briljert som artist og levert perle etter perle av låter, deriblant «Milestone», «Finding Gold» og «Come On». Alsos’ sanger består av gjemte skatter, drømmende poplåter og fantastiske singler. Hun har besøkt hele landet med turneen «At That Time Of The Night Tour» i 2017, hvor hun fylte saler fra nord til sør, skriver arrangøren i en pressemelding.

– Arrangementet OBOS på Månen er tenkt som en gave til innbyggerne i Fredrikstad. Vi i OBOS håper, og tror, årets artistvalg vil skape entusiasme. Billettene slippes i mai. Alle billettinntektene vil gå tilbake til kulturformål i distriktet, sier Steinar Frølandshagen som er regiondirektør i OBOS Østfold.

  • Her kan du også høre «Milestone» og «Come Back To Me» 

Artikkeltags