Raga Rockers i lite format

Bydelsvarme: Raga Rockers er kjente i Gamlebyen, ikke minst takket være opptredener på Månefestivalen, sist i 2015.

Bydelsvarme: Raga Rockers er kjente i Gamlebyen, ikke minst takket være opptredener på Månefestivalen, sist i 2015. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Gamlebyen kulturhus lover høy allsangfaktor når veteranene i Raga Rockers kommer 24. februar. De er på vinterturné, og starter i Fredrikstad

DEL

Det er duket for en intimkonsert i Gamlebyen. For 35-årsjubilerende rockere med to av de originale medlemmene på plass har fortsatt mye på hjertet. Og frontmann Michael Krohn med 17 Ragaskiver pluss deltagelse på haugevis av andre skiver, er den som drar bandet gjennom sanger du helt sikkert har hørt før. Mange ganger. Bandet har satt spor etter seg som en av de fire store, og er innlemmet i Rockheim Hall of fame.

– Det er nesten ikke til å tro at vi skal få Raga til den lille salen vår. Det er nok år og dag siden de spilte på et så lite sted med så få publikummere. Her kommer du tett på legendene, mener Jimmy Olsen på kulturhuset.

Du kan trolig glede deg til hiter på rekke og rad: «Noen å hate», «Når knoklene blir gelé», «Maskiner i Nirvana», «Ekspander eller dø», «Litt av en gjeng», «Hun er fri», «Slakt», «Fritt liv», «Lysere tider», «Ole og Ali», «Perler for svin» og mange, mange flere.

Artikkeltags