Grammy-vinner i marinaen

Stemning: Chris Thomas King bød på god bluesstemning i puben på marinaen. Begge foto: Ada Ekrem

Stemning: Chris Thomas King bød på god bluesstemning i puben på marinaen. Begge foto: Ada Ekrem

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Stemningen var det ingenting å si på da Fjeldberg marina fikk besøk av en vaskeekte Grammy-vinner.

DEL

Ved halv elleve tiden torsdag ble Fjeldberg Marina fylt med bluesmelodier og King sto der selvsikker i ført sin ikoniske svarte hatt.

Bluesstjernen og skuespilleren er blant annet kjent for tre Grammys, toppet Billboard-listen, en Oscar for filmen «Ray» og har vært med i en rekke andre filmer. Han har også tatt del i «O Brother, Where Art Thou?»-soundtracket, som solgte rundt ti millioner i USA.

Kunne ikke tro det

Ronny Stenersen har ansvaret med å booke underholdningen til Fjeldberg Marina.

– Jeg var på Rhodos da jeg fikk mailen. Jeg svarer vanligvis aldri på mail når jeg er på ferie, men da jeg så det navnet, klarte jeg ikke å la være, forteller en fornøyd Ronny Stenersen og gliser fornøyd.

– Han har vært i Stavanger og Sandnes før han kom hit. Hadde han ikke måttet dra til Finland, hadde vi ønsket at han hadde spilt på fredagen. Men det er topp stemning for det, fortsetter han.

– Det kommer noen hiphop blues låter etterpå, og de synes jeg er ordentlig fete. Det gleder jeg meg til, sier Stenersen og titter utover de oppmøtte.

Topp stemning

Ettersom blueslåtene velter seg utover den lille puben på båthavna har stemningen økt og flere har samlet seg foran scenen for å danse. En av dem som ser ut til å være ekstra fornøyd denne kvelden er Marian Kjellstrøm.

– Jeg møtte han for et år siden og da var jeg solgt. Jeg bare elsker musikken og stemningen han lager, sier en strålende Kjellstrøm.

– Jeg har gledet meg veldig og stemningen blir bare bedre og bedre. Nå blir det hælene i taket som man sier, fortsetter en lattermild Kjellstrøm før hun danser i takt med musikken. – Det er alltid god stemning her, konkluderer Stenersen og ler.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.