Nå blir han danse-Stian

Artikkelen er over 4 år gammel

Han har vært både Paradise-Stian, Robinson-Stian og MGP-Stian. Nå skal Stian «Staysman» Thorbjørnsen (33) briljere på parketten i Skal vi danse.

DEL

I dag avslørte nemlig TV2 at 33-åringen, kjent fra musikkduoen "Staysman & Lazz"', er en av deltagerne i den ellevte sesongen av Skal vi danse. Thorbjørnsen selv sier at han går til programmet med skrekkblandet fryd.

- Det blir utrolig morsomt, men også veldig skummelt. Jeg har absolutt null erfaring på dansegulvet, så her begynner jeg helt fra "scratch". Jeg er spent på hvordan kroppen min vil takle det kjøret, sier Thorbjørnsen.

Trener med Wahlberg

Til høsten smeller startskuddet for årets "Skal vi danse"-sesong. Men allerede nå er Thorbjørnsen i gang med forberedelsene.


DANSEGJENGEN: Årets deltagere i Skal vi danse; Katarina Flatland, Samuel Massie, Ida Maria, Christopher Mørch Husby, Pascal, Mads Kaggestad, Gunvor Hals, Adelén, PelleK, Gro-Helen Tørum, Stian 'Staysmann» Thorbjørnsen og Gitte Witt.

DANSEGJENGEN: Årets deltagere i Skal vi danse; Katarina Flatland, Samuel Massie, Ida Maria, Christopher Mørch Husby, Pascal, Mads Kaggestad, Gunvor Hals, Adelén, PelleK, Gro-Helen Tørum, Stian 'Staysmann» Thorbjørnsen og Gitte Witt. Foto:


DANSEGJENGEN: Årets deltagere i Skal vi danse; Katarina Flatland, Samuel Massie, Ida Maria, Christopher Mørch Husby, Pascal, Mads Kaggestad, Gunvor Hals, Adelén, PelleK, Gro-Helen Tørum, Stian 'Staysmann» Thorbjørnsen og Gitte Witt.


- Jeg har faktisk hatt noen personlige treningstimer med Jørgen Wahlberg allerede. Jeg er nødt til å ta tak allerede nå for at kroppen ikke skal få helt sjokk når programmet starter. Når programmet starter så blir det trening minst to timer hver dag. Den biten der er jeg spent på. Uansett kan det bli en meget effektiv slankekur, ler han.

Thorbjørnsen sier at han ikke klarte å takke nei til utfordringen.

– Det er nok mange som tenker at jeg gjør dette for å selge flere plater, men sannheten er faktisk at det er selve danse-utfordringen som trigget meg. Jeg kommer til å gå "all in" for å se hvor langt jeg kan nå. Jeg kan jo i det minste prøve når jeg er på TV2 i beste sendetid, sier han.

Men som vanlig; Thorbjørnsen lover fansen å skape sirkus.

- Det går an å lage show selv om jeg tar dette seriøst. Jeg er jo fortsatt meg selv, for å si det sånn, ler han.

– Har ikke rytme

Å opptre på tv blir imidlertid ikke noe nytt for Gressvik-gutten. De siste årene har han vært med på Paradise Hotel, Robinson-ekspedisjonen og Melodi Grand Prix.

– Jeg tror jeg kan si med sikkerhet at dette blir den største utfordringen av tv-programmene jeg har vært med på. Mange tror sikkert at jeg må ha noe rytme i kroppen ettersom jeg tross alt driver med musikk, men det kan jeg altså avkrefte. De som kjenner meg godt vet at jeg er ganske ubrukelig på dansegulvet, sier han.

– Jeg tror kanskje jeg blir en blanding av Tschawe fra Madcon og blomster-Finn da de var med, sier han.

Men minimal danseerfaring til tross; Thorbjørnsen har ingen planer om å ryke ut i første program.

- Jeg går selvfølgelig for å vinne hele greia. Akkurat nå kjenner jeg at jeg gruer meg mer enn jeg gleder meg, men jeg får bare gi jernet og håpe at fansen ønsker å se mer av meg på dansegulvet utover høsten, sier han.

Se hvordan en arbeidsdag i Stian Thorbjørnsens liv går for seg her:

Artikkeltags