Inviterer til både konsert og flamencomonolog

Hanne M. Knutsen er klar for å vise Fredrikstad-folk en  enaktet  flamenco  monolog.

Hanne M. Knutsen er klar for å vise Fredrikstad-folk en enaktet flamenco monolog. Foto:

Av

Du får ikke bare én konsert med sanger og låtskriver Solon (Øystein Sørensen), du får også en flamencomonolog med danser Hanne M. Knutsen. Altså to for en!

DEL

InnsendtI morgen, fredag, kommer sanger og låtskriver Solon (Øystein Sørensen) til Teglhuset i Gamlebyen. Men det blir også tid til forestillingen «Should I stay or..» som er en enakters monolog med flamencodanser Hanne M. Knutsen.

Teaterforestilling

Hanne M. Knutsen har utdannelse fra danselinjen ved Dansforum i Göteborg og musikkteater-utdannelse fra Laine Theatre Arts i London. Hun har etterutdanning i flamenco og contemporarydans i Amsterdam, og har jevnlig danset flamenco hos forskjellige pedagoger. Knutsen har siden 1990 jobbet som dansekunstner, pedagog og koreograf.

«Should I stay or..» er en teaterforestilling med flamencodans som handler om alle valgene vi gjør. Hva som kan skje når vi lar være å ta valg, eller tar valg som er høyst tilfeldige. Hvordan skal vi kunne vite hva som er et riktig valg? 

Her blandes tekst, med flamencomusikk, tramp og dans. Hanne M. Knutsen er den eneste i Norge som jobber med dette uttrykket, og har de siste årene laget slike forestillinger som blant annet «Distriktdanseren» som ble spilt under Nonstopfestivalen i 2017. www.hmkscene.no

Solon har en konsert der han synger egne låter krydret med Leonard Cohen

Solon har en konsert der han synger egne låter krydret med Leonard Cohen Foto:

Konsert med egne låter

Solon har en konsert der han synger egne låter krydret med Leonard Cohen.

Solon har gitt ut to album, og flere singler blant annet «Bird on the wire» av Cohen. Det siste albumet «Regnet i Buenos Aires» er med tekster av Hanne Bramness. Solon spilte inn albumet «Regnet i Buenos Aires» i Granada og brukte de beste flamencomusikerne i Spania til innspillingen. www.solon.no 

Artikkeltags