Jazzer opp 16. mai

Fredrikstad storband inviterer til konserten  «Generations of jazz 2019».

Fredrikstad storband inviterer til konserten «Generations of jazz 2019».

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

For femte år på rad inviterer Fredrikstad storband til konsert 16. mai.

DEL

InnsendtDet er altså både et lite jubileum og en tradisjon når bandet inntar podiet på Litteraturhuset for en kveld med jazz- og underholdningsmusikk av høy kvalitet.

På scenen under «Generations of jazz 2019» står ikke bare de rutinerte musikerne i storbandet, for som i fjor og året før har bandet invitert et knippe unge lokale talenter.

I år deltar hele fem dyktige elever fra musikklinja på Greåker videregående skole som solister: Sigurd Lie Søvold (piano), Theo Abel Spillum (fiolin), Marie Synnøve Skagemo (vokal), Sondre Lyngmo (vokal) og Britt Sairanen (klarinett). Disse viser stor bredde og dyktighet og det er virkelig inspirerende for oss i storbandet å få jobbe med så unge flinke musikere.

– Dette beviser at jazzens fremtid er sikret sier Ole-Henrik Mohn Pettersen, som er storbandets og kveldens musikalske leder.

På programmet står både eldre og nyere klassikere fra Glen Miller til Stevie Wonder. Etter at flagg er strøket og bunader er klargjort bør dette være en flott oppvarming og ouverture til nasjonaldagen.

Artikkeltags