Gå til sidens hovedinnhold

Kunstlab på Fredrikstad bryggeri. PØJ selger ut.

Artikkelen er over 3 år gammel

PØJ debuterte for tre år siden som utstillende kunstmaler på Cafe Magenta. Det ble en lavmælt suksess. Mange malerier har fått nye eiere på disse årene, og hans stil har truffet nok mennesker til å kreve videregang. PØJ fortsetter derfor den sårbare kunst å feste sjel og følelser på lerret. 

Innsendt

Siden starten har han malt og skrevet seg ut av "gutterommet" og blitt fast leietaker hos Fredrikstad Bryggeri i Bydalen. Der leker han i multi modale kunstneriske former: Maling, skulpturer, tekst og musikk lekes fram i inspirerende omgivelser. Det gror nye ting. Kombinasjoner med sangtekster, sanger og malerier er nå klar for turne i Rogaland i midten av mars, blant annet.

PØJ leier den gamle labben på bryggeriet, og koker i hop litt av hvert for tiden. Nå kan du få en sniktitt. Lørdag 3. mars kl 13-18 har guttane i Fredrikstad bryggeri åpen pub. PØJ åpner dørene til Laben og sitt kunstneriske hjemmeområde.

I puben loves det god stemning med diverse musikkinnslag gjennom dagen. Pop Corny kommer kl 15. Fredriksstad Mandssangerforening kommer kl 16 og PØJ selv opptrer som trubadur flere ganger - første gang kl 14. 

Kommentarer til denne saken