Fredrikstad-band trenger statister til musikkvideo

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Chain Home, metalbandet som i fjor spilte både på Tons of Rock og Månefestivalen, skal nå lage musikkvideo i Gamlebyen. Og de trenger din hjelp.

DEL

Innsendt Har du lyst til å se hvordan man lager en musikkvideo? Har du lyst til å være med i en slik video? Nå har du sjansen.

Lørdag den 17. februar skal Chain Home spille inn musikkvideo til låten «Survival» som kommer på bandets første albumet – «Instincts».

Til videoen skal det filmes en «konsertsekvens» rundt denne låten i Gamlebyen, hvor det trengs så mange statister som mulig. Vi håper så mange som mulig kommer og vil ta del i videoen. Ta gjerne med dere noen venner. Jo flere, dess bedre.

Chain Home er et metalband fra Fredrikstad som har holdt på i nærmere tre år. Bandet består av Morten Haugen (gitar), William Charles Johansen (gitar/vokal), Amund Johansen (trommer) og Fredrik Olsson (bass).

I fjor spilte bandet både på Tons of Rock og Månefestivalen. De skriver og arrangerer sine låter selv. Foreløpig finner man musikken deres på Soundcloud og YouTube, men de blir snart å finne på Spotify med «Instincts», hvor selveste Kyrre Fritzner er produsent.

Nå på lørdag gikk bandet for øvrig videre til UKM Fylkesmønstringen med nettopp låten de skal lage video til.

PS! Innspillingen starter kl. 18.00 ved kortsiden av Det Grunnmurede Provianthus, mot elva.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 08:00.