Kjellerkveld med brødrene Bøe

Brede og Lars Tore Bøe burde være kjent for de fleste fra Fredrikstads kulturliv. Hør brødrene fortelle om sitt liv og karrierer i Domkirkens kjeller 5. februar!

Brede og Lars Tore Bøe burde være kjent for de fleste fra Fredrikstads kulturliv. Hør brødrene fortelle om sitt liv og karrierer i Domkirkens kjeller 5. februar! Foto:

Av

Det vil definitiv ikke handle om skiskyting, slik andre Bøe-brødre snakker om. Men vil du høre Brede og Lars Tore Bøe snakke om sine mangfoldige kunstnerkarrierer, kom til domkirkens kjeller.

DEL

Innsendt

Brødrene Bøe er godt kjent både i Fredrikstad og i landet for øvrig, for sine mange talenter. Yngstemann, Brede, er kjent både som skuespiller, revyartist og politiker. Storebror Lars Tore, har en bakgrunn som lærer, forfatter, journalist, skuespiller, vikarprest – ja – her kan sikkert mye mer tilføyes listen.

De to brødrene sier selv at de vil «drodle seg» gjennom barndom, ungdom og voksenliv. De vil også presentere utdrag fra forfatterskap, spille sketsjer, synge egne sangkomposisjoner og resitere. Her blir det med andre ord en variert aften med de to multitalentene.

Arrangementet er 5. februar, og er det først i rekken av domkirkens kjellerkvelder dette halvåret. Kjellerkveldene startet i 2018, og er ment for å være arrangementer som byr på underholdning og ettertanke.

Artikkeltags