Fredrikstad Gospelkor med sanger fra Bedehusland

Av

På 90-tallet gikk tv-serien «Sanger fra Bedehusland» på NRK med Martin Alfsen som kapellmester. Søndag 20. oktober, i Fredrikstad Frikirke, blir det gjenhør med bedehussangene i nye, oppgraderte arrangementer. 

DEL

InnsendtPå 90-tallet gikk tv-serien «Sanger fra Bedehusland» på NRK med Martin Alfsen som kapellmester. Seriens popularitet resulterte i en lang serie CD-utgivelser som oppnådde store salgstall. Søndag 20. oktober, i Fredrikstad Frikirke, blir det gjenhør med bedehussangene i nye, oppgraderte arrangementer.

Reflex og Fredrikstad Gospelkor med solister synger, og den fantastiske saksofonisten Frøydis Grorud er med som solist og musiker.

Reflex er et av Skandinavias mest kjente gospelkor med 25 albumutgivelser bak seg og en lang rekke tv-opptredener, konserter og turneer over hele Europa.

Fredrikstad Gospelkor ble startet høsten 2014 og teller 60 sangere. Koret har hatt en lang rekke konserter over hele Sør-Norge og har også turnert i Italia, Spania og Montenegro.
Martin Alfsen er dirigent for Reflex og Fredrikstad Gospelkor og vil lede konserten både musikalsk og verbalt.
Frøydis Grorud er kjent for de fleste gjennom NRKs «Beat for beat». Hun er en anerkjent saksofonsolist med flere albumutgivelser og en omfattende konsertvirksomhet.


Artikkeltags