Gå til sidens hovedinnhold

Morten Abel kommer til OBOS på Månen

Artikkelen er over 3 år gammel

I morgen slipper Morten Abel nytt album – de nye låtene tar han med seg på Månescenen sammen med sine «gamle» hits.

Programmet for OBOS på Månen, torsdag 26. juli, er nå komplett. Nå er det nemlig klart at også Morten Abel kommer. Tidligere er det kjent at Adam Douglas og Christel Alsos er booket. 

– Levende legende

 – Som alltid kan man forvente allsang og fest når Abel tar med seg bandet og sitt fantastiske låtunivers på veien. Med seg i bagasjen har han også splitter nye låter fra det kommende albumet «Evig din» som kommer ut 2. mars, heter det i en pressemelding fra Månefestivalen og OBOS.

Morten Abel er kjent for hits som blant annet «Be My Lover», «Lydia», «Tulipz», «Hard To Stay Awake», «Doberman» og «Frøken Vilikke»

– Abel har vært i rampelyset i snart en mannsalder, og er og forblir en av få ekte popstjerner vi har her til lands. Både salgstallene, prisene og konsertene på merittlisten hans forsvarer denne statusen, og mannen er for lengst en levende legende i norsk musikkbransje, heter det i pressemeldingen.

  • Saken fortsetter under musikkvideoen til Abels « Be My Lover»:

 

Billetter i mai

– Arrangementet OBOS på Månen er tenkt som en gave til innbyggerne i Fredrikstad. Vi i OBOS håper, og tror, årets artistvalg vil skape entusiasme. Billettene slippes i mai. Alle billettinntektene vil gå tilbake til kulturformål i distriktet, sier Steinar Frølandshagen som er regiondirektør i OBOS Østfold.

Kommentarer til denne saken