Melissa Horn klar for Månefestivalen

Til Månefestivalen: Melissa Horn.

Til Månefestivalen: Melissa Horn. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Den første artisten som er klar for Månefestivalen 2016, er plateaktuelle Melissa Horn fra Sverige.

DEL

– Dette er en av de artistene vi har fått flest ønsker om. Kommende uker vil vi få flere artister på plass og billettene ligger allerede ute for salg, sier Torill Frydenlund. 9. oktober kom Melissa Horns nye singel «Du går nu», som er første låt ut fra hennesfra hennes kommende album «Jag går nu», som slippes 27 november. Albumet blir Melissa Horns femte og beskrives av henne som en «separationsskiva».

«Behøver man en påminnelse om det nære forholdet Melissa Horn har till sine lyttere, er det bara å se på reaksjonene i sosiale medier som fulgte en liten videohilsning der hun forteller om det kommende albumet. Til våren er det endelig tid for Melissa å møte dette dedikerte publikummet live», skrives det fra Månefestivalen.

Debutalbumet «Långa nätter» ble sluppet 30. april 2008. I sangen «Som jag hade dig förut» synger hun duett med Lars Winnerbäck.

Album nummer to, «Säg ingenting till mig», kom i 2009, og album nummer tre, «Innan jag kände dig», ble sluppet i september 2011. Album nummer fire, «Om du vill vara med mig», kom i oktober 2013. Horn var en av artistene som deltok på minnekonserten i Oslo den 21. august 2011, til minne om ofrene fra terrorangrepene i Norge den 22. juli 2011.

Artikkeltags