Valentourettes kommer tilbake

Valentourettes består i dag av  Tarjei Fosshaug (vokal), Petter Baarli (gitar), Petter Pogo (bass) og Rune Johannessen (trommer).

Valentourettes består i dag av Tarjei Fosshaug (vokal), Petter Baarli (gitar), Petter Pogo (bass) og Rune Johannessen (trommer). Foto:

Lørdagens konsert med Valentourettes i Gamlebyen Kulturhus ble utsolgt på rekordfart. Dermed ble tributebandet som hyller rockeartisten Joachim «Jokke» Nielsen også booket til Månefestivalen 2019.

DEL

– Etter en forrykende konsert i Gamlebyen Kulturhus, som hadde vært utsolgt i lange tider, er det et massivt krav fra publikum om at de også må spille på Månefestivalen. Da ordner vi selvsagt det, og de kommer til Gamlebyen lørdag 27. juli 2019, heter det i en pressemelding.

Også Måne-lørdagen 2017 spilte Valentourettes i Gamlebyen.

Valentourettes har vært gjennom flere utskiftninger siden de ble dannet i 2003. Men det har ikke lagt noen demper på verken band eller publikum.

  • Se bildene fra lørdagens konsert - saken fortsetter under bildegalleriet:

Det sies at en konsert med Valentourettes er så nært man kan komme Joachim «Jokke» Nielsen uten at Jokke selv bidrar. Dette er bandmedlemmer og venner som spiller Jokkes musikk, helt i hans ånd.

Nielsen var en musiker som var mest kjent som komponist, pianist, vokalist, gitarist og frontfigur i det norske rockebandene Jokke & Valentinerne og Jokke med Tourettes. Han døde for 18 år siden.

Jokke er mannen bak blant annet «To Fulle Menn», «Hvis Jeg Var Deg», «Her Kommer Vinter'n», «Øl», «Sola Skinner» og «Gutta».

Artikkeltags