80.000 leste om Stig etter TV2-besøk

Overveldet: Stig Mass Andersen er overveldet over responsen han fikk etter intervjuete på TV2 tirsdag. Det er tusenvis som har lest om ham, og tusenvis som har delt lenken. Foto: John Andresen

Overveldet: Stig Mass Andersen er overveldet over responsen han fikk etter intervjuete på TV2 tirsdag. Det er tusenvis som har lest om ham, og tusenvis som har delt lenken. Foto: John Andresen

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Rolvsingen og artisten har stått frem med sin sykdom. Tirsdag morgen var han gjest i God Morgen Norge på TV2. Responsen uteble ikke. Nettsaken er lest 80.000 ganger og over 2.600 har delt hans historie.

DEL

– Jeg er litt overveldet. Litt lettere sjokkskadet. Jeg hadde jo ikke trodd på noe slikt, sier hovedpersonen om at ting skjøt fart tirsdag formiddag. Han var glad for at han kunne gå tilbake til jobben i Skandinaviska Enskilde Banken og ha en ganske vanlig arbeidsdag. Og han legger ikke skjul på at det føles godt med vekselsbruk, i den forstand at han har bankjobb, musikk og foredrag på arbeidslista.

Litt nervøs

34-åringen var litt nervøs da han skulle i tv-studioet, men følte det gikk bra, og han fikk fortalt om sitt liv med bipolar lidelse, innleggelser og den ferske boka. I "Bipolar Superstar" skriver han om Oliver. Det er fiksjon, men du trenger ikke fantasere særlig mye for å se at det også er bruddstykker fra Stigs liv.

Nettsaken fra tv2.no er nå lest av over 80 000, og har blitt delt på Facebook over 2.600 ganger.

– Det er veldig gøy å oppleve dette, og det gir meg selvtillit på at mitt prosjekt, min bakgrunnshistorie og bok er noe som engasjerer. Jeg brenner sånn for å formidle det jeg står for.  Derfor var det en nedtur å høre fra alle i bokbransjen at jeg ikke kan forvente oppmerksomhet som debutantforfatter. Men dette gir meg troen på det motsatte.

Mer å gjøre

I tillegg blir det nå boksigneringer, tv-opptredner og konserter. Så jeg begynner å lure på om det var jeg som hadde rett for fire år siden da jeg var innlagt, og alle oppfattet meg som syk fordi jeg gikk rundt og trodde jeg var en superstjerne, humrer han, men vet at bena må være på jorda denne gangen.

9. desember kommer han til Fredrikstad og Litteraturhuset. Da gjenstår det å se om han har nok bøker igjen fra førsteopplaget på 2.500 bøker, eller om mange vil kjøpe boken hans.

Artikkeltags