Skal hylle Frank Sinatra i Gressvik kirke

Lions Club Onsøy presenterer onsdag Follo Seniororkesters Storband & Ingar Kristiansen «En hyllest til Frank Sinatra».

Lions Club Onsøy presenterer onsdag Follo Seniororkesters Storband & Ingar Kristiansen «En hyllest til Frank Sinatra».

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Onsdag 17. oktober kommer Norges kanskje fremste tolker av Frank Sinatras repertoar, Ingar Kristiansen, på besøk til Gressvik kirke.

DEL

MIN KULTUR Lions Club Onsøy presenterer nemlig Follo Seniororkesters Storband & Ingar Kristiansen–En hyllest til Frank Sinatra.

I ryggen har Ingar Kristiansen et band bestående av godt voksne karer, som er oppvokst med den samme musikken og kjenner den bedre enn de fleste.

Etter deres konsert i februar i fjor slo Østlandets Blad fast at Sinatra gjør seg best med storband og kalte den «En vitamininnsprøyting i februarkulda». Så gjør klar for en ny dose vitaminer.

Ingar Kristiansen–oppvokst i Son og i dag bosatt på Kolbotn–ble for alvor Sinatra-fan etter å ha opplevd den legendariske konserten med Sinatra (sjefen selv) i Ekeberghallen på slutten av 80-tallet. Han fikk sitt eget gjennombrudd som Sinatra-tolker ti år senere, da han sammen med trommeslager Torstein Ellingsen etablerte bandet «The Sinatra Songbook».

Siden har han gjort hundrevis av konserter og turneer over hele landet–i tillegg til både plateinnspillinger og radio og tv-overføringer.

FSO Storband er antagelig et av meget få ensembler som klarer å trekke stappfulle hus til sine matinékonserter i Kolben kulturhus kl. 12.00 på vanlige ukedager. Mye skyldes selvfølgelig bandets kjernepublikum, som for en stor del er på musikernes egen alder, og som er vokst opp med storbandmusikk på 50, 60-og 70 årene.

PS! FSO Storband ledes av musikkmajor Kjell Olav Martinsen, som også dirigerer Follo seniororkester. Han er fra Fredrikstad, og er bosatt i Moss. Er kjent i Fredrikstad som tidligere mangeårig dirigent for Musikkforeningen Viken og Borge Musikkorps.

Artikkeltags