Bestemor og Jenny stiller ut sammen

Bestemor Mary Shaw og barnebarnet Jenny hadde sin første utstilling sammen i fjor. Fredag åpnet de til ny sommerutstilling på Vikane.

Bestemor Mary Shaw og barnebarnet Jenny hadde sin første utstilling sammen i fjor. Fredag åpnet de til ny sommerutstilling på Vikane. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Bestemor Mary Shaw og barnebarnet Jenny åpnet fredag sin sommerutstilling på Vikane.

DEL

De to holdt sin første utstilling sammen i fjor sommer. Mary Shaw er en erfaren og velkjent kunstner som drev Atelier Skåra sammen med sin mann David i 23 år. Hun viser akvareller og smykker. Mens Jenny (23) har funnet sin glede i fotografering og viser noen av sine flotte naturfotografier.

- Vi syns det er veldig gøy og det er jo stor stas at Jenny vil stille ut her sammen med den gamle bestemora si, sier Mary Shaw med et smil om munnen.

Jenny startet med fotograferingen da hun var 14 år og har lagt sin elsk på naturbilder.

- Jeg stopper på steder jeg finner og knipser i vei, sier Jenny. Og det er veldig koselig å få vist frem bildene mine her sammen med bestemor.

På utstillingen har hun valgt ut seks små naturfotografier.

Mary Shaw har drevet med sin akvarellmaling i mange år, men de siste årene har hun også begynt å lage smykker i fargerike perler.

- Jeg tar frem pensler og maling når våren og sommeren kommer. Da må jeg ut og finne motiver. Jeg holder meg til natur, mye markblomster og blomster fra hagen. På vinteren syns jeg det blir veldig vanskelig med lyset, så da lager jeg smykker, forteller Mary.

Utstillingen er åpent fredager, lørdager og søndager i hele juli.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.