Katastrofe: Jeg fikk ikke to high fives av dama da hun hørte om pokerplanene mine

 - Jeg blir fort rastløst, men når jeg spiller poker eller er i studio kan jeg sitte 12 timer i en stol, sier Katastrofe i denne utgaven av Kulturfolk.

 - Jeg blir fort rastløst, men når jeg spiller poker eller er i studio kan jeg sitte 12 timer i en stol, sier Katastrofe i denne utgaven av Kulturfolk. Foto:

18. januar i 2020 holder Petter Bjørklund Kristiansen (30) sin aller siste konsert som Katastrofe.

DEL

Podkast

Podkasten ligger nederst i saken!

– Det blir rart å slutte, men jeg angrer ikke på avgjørelsen. Jeg grublet på det i over ett år, sier Petter Kristiansen i denne utgaven av Kulturfolk.

Han har vært «Katastrofe» halve livet.

I denne podkasten forteller Kristiansen blant annet hvorfor han gir seg som artist, hvilke artister han gjerne skulle ha skrevet en låt for, planene for 2020, om alle jobbene han har hatt før han kunne leve av musikken, om pokeråret 2018, og at han aldri var så fryktelig glad i skolen.

Bli bedre kjent med Petter Bjørklund Kristiansen i denne podkasten.

- Jeg har alltid vært glad i å jobbe, men aldri vært så fryktelig glad i skole, sier Petter «Katastrofe» Kristiansen i denne podkasten.

- Jeg har alltid vært glad i å jobbe, men aldri vært så fryktelig glad i skole, sier Petter «Katastrofe» Kristiansen i denne podkasten. Foto:

Artikkeltags