Gå til sidens hovedinnhold

Knut Nærum søker lokale korps

Artikkelen er over 2 år gammel

Nå kan korpsene i Fredrikstad-distriktet melde sin interesse. Knut Nærum fra Halden søker nemlig lokale korps til teaterforestillingen «Korps».

«Korps» er skrevet av komiker og forfatter Knut Nærum. Det handler om forelskelse og korpslivet, derfor vil Østfold Kulturutvikling veldig gjerne ha med et ekte skolekorps som kan spille musikk i forestillingen.

Høsten 2019 skal nemlig Østfold kulturutvikling og Akershus teater sammen sette opp «Korps» – og den skal spilles på scener i Østfold og Akershus.Originalproduksjonen er et samarbeid mellom Teater Innlandet og Knut Nærum.
 

– Forestillingen skal spilles på sju scener i Østfold. I Fredrikstad blir det på Blå Grotte, sier Helga Aakre som er produsent i Østfold kulturutvikling.

Hyller korpsbevegelsen

På hvert spillested skal et lokalt skolekorps delta på scenen. Forskjellige korps får dermed sjansen til å vise seg frem i hver forestilling. Det opplyser Østfold fylkeskommune i en pressemelding.

– Forestillingen er hyllest til korpsbevegelsen og en unik mulighet for korpsene til å kombinere spillingen med å være en del av en spennende teaterforestilling, sier Thor Olav Fjellhøi, daglig leder i NMF Øst.

Forestillingen har foreløpig premièredato 21. september 2019.

PS! Østfold Kulturutvikling opplyser at skolekorps som ønsker å delta, kan kontakte iver@musikkorps.no, på e-post for nærmere informasjon og vurdering, innen 20. november 2018. Korps som blir valgt ut til forestillingene får beskjed i løpet av desember måned.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.