Gå til sidens hovedinnhold

Dragshow, fem kinopremièrer, utstillingsåpning, Beatlesshow og familieforestillinger er noe av det som skjer i helgen

Artikkelen er over 3 år gammel
Sjekk hva som skjer i helgen

Denne oversikten er laget på bakgrunn av FBs kulturkalender. Her legger arrangøren selv inn informasjon. Ønsker du å få mer informasjon om arrangementene – LES HER

Fredag

18.00: Afterwork på Hawk. Med DJ Emil Lock blir det «We ' Love the 80' 90's 2000».

20.00: Fredagsquiz på Olavs Pub Greåker.

21.00: Drengen spiller på OMG. Spiller også lørdag og søndag.

21.30: «Alt fra The Beatles 1967». Medvirkende: Tom Mathisen, Trond Granlund, Eirikur Hauksson, Kim Wifadt, Stian Joneid, Jonas Groth og bandet «Masters of the Past» med stryk og blås. Blå Grotte.

  • Her kan du se forestillingen  «Alt fra The Beatles 1964» - saken fortsetter under videoen:

 

22.00: Fredrikstad-bandet Pål sine Høner, som startet opp som danseband i 1971, spiller på Café Magenta.

Lørdag

10.00: Greåker Frimarked, Greåkerveien 153. Samme tid søndag

11.00: Kunstutstilling på Atelier & Galleri Tøihuset i Gamlebyen. Elleve kunstnere stiller ut sine arbeider. Åpent hver lørdag og søndag.

12.00: Drop in grafikkverksted, Fargefabrikken – Kulturhuset Qulthus. Samme tid søndag.

12.00. Borge musikkorps inviterer til familiedag på Cicignon skole. Ulike musikkrelaterte aktiviteter for barn i alle aldre, minikonserter (13.00 og 14.00). Gratis inngang.

12.00: Dropin-verksted «Gøy med papir» på St. Croix-huset. Passer fra fire år. Gratis.

13.00: «Orgel i fokus» Lunsjkonsert med Dan Rene Dahl som spiller skandinavisk orgelmusikk. Fredrikstad Domkirke.

13.30: FBJs Lørdagskonsert med Marius Lien Band er en trio fra Nes på Romerike. Havnelageret.

14.00: Familieforestilling Trufilotten. Forestilling er utviklet for barn i alderen 3–6 år og handler om naturforskeren Lonnie som har noe spennende å fortelle. St. Croix-huset.

  • Her møter du Trufilotten - saken fortsetter under videoen:

 

14.00: JazzCafé med Ann Helen Hjemli kvartett, Ocean Club.

15.00: Utstillingsåpning med Rune Johansen, Sigrid Bendz, Wyn-Lyn Tan og Ida Løkken Anstensrud. Østfold kunstsenter. Åpent også søndag – utstillingen varer frem til 4. mars.

 

22.00: Fredrikstad på skeiva feirer sitt 15-årsjubileum på City Scene med show. På scenen står blant annet draggruppen «The B. Queens».

  • Dette har FB skrevet om arrangementet - saken fortsetter under:
Les også

– Behovet minker i takt med at homofili blir mer stuerent, sier kvinnen som startet opp «Fredrikstad på Skeiva» for 15 år siden

 

22.30: Bandet Slåbrock spiller på Olavs Pub Greåker.

Søndag

12.00: Bondegården i Råde, Tombveien 40. Åpen hver søndag.

Filmpremièrer på Fredrikstad kino denne helgen:

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri: Mildred Hayes (Frances McDormand) er frustrert over fremgangen til det lokale politiet i å finne hennes datters morder. Hun bestemmer seg for å ta saken i egne hender, og stiller samtidig byens høyt respekterte politisjef mot veggen. Filmen har vunnet totalt 4 Golden Globe-priser, blant annet for beste film og beste hovedrolle, skriver Filmweb.

Det elleville nøttekuppet 2: Nøtteknekkerne er tilbake! Ekornet Egon oppdager at den korrupte borgermesteren planlegger å ødelegge deres elskede park for å bygge en fornøyelsespark. I håp om å redde hjemmet sitt må Egon, Annie, Kompis og resten av gjengen slå seg sammen med herr Feng, en tilsynelatende søt og uskyldig mus, som viser seg å være en helt vill mester av kung fu, skriver Filmweb.

Downsizing: En absurd dramakomedie om en mann som finner ut at livet hans vil bli mye bedre hvis han bare krymper seg selv. Men miniatyrtilværelsen skal vise seg å by på helt nye sett med problemer. Filmen er delvis spilt inn i Norge og har Matt Damon, Kristen Wiig og Christoph Waltz i hovedrollene, skriver Filmweb.

Pitch Perfect 3: Jentene i a capella-gruppen Bellas er spredt for alle vinder etter college. Men da sjansen til å opptre sammen igjen melder seg, samles Becca, Fat Amy og resten av gjengen til et siste show. Gjør deg klar for tredje runde med de populære sangfuglene, skriver Filmweb.

Spacewalker: Dette er den utrolige og sanne historien om de første rompionérene! Det er 60-tallet, kald krig og rom-kappløpet er i full sving. Dette er en ikke ukjent historie, men sjelden vist fra det sovjetiske perspektivet. Vi følger kosmonaut Alexey Leonov i det han forbereder seg til å bli det første mennesket i verden til å gå ut i det enorme og ikke utforskede rommet ..., skriver Filmweb.

Kommentarer til denne saken