Dragshow, fem kinopremièrer, utstillingsåpning, Beatlesshow og familieforestillinger er noe av det som skjer i helgen

Sjekk ut hva som skjer denne helgen! Nye filmer, «Fredrikstad på Skeiva» jubileum med dragshow, familieforestillinger og Beatlesshow er noe av det som står i vår kalender.

Sjekk ut hva som skjer denne helgen! Nye filmer, «Fredrikstad på Skeiva» jubileum med dragshow, familieforestillinger og Beatlesshow er noe av det som står i vår kalender. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Sjekk hva som skjer i helgen

Denne oversikten er laget på bakgrunn av FBs kulturkalender. Her legger arrangøren selv inn informasjon. Ønsker du å få mer informasjon om arrangementene – LES HER

Fredag

18.00: Afterwork på Hawk. Med DJ Emil Lock blir det «We ' Love the 80' 90's 2000».

20.00: Fredagsquiz på Olavs Pub Greåker.

21.00: Drengen spiller på OMG. Spiller også lørdag og søndag.

21.30: «Alt fra The Beatles 1967». Medvirkende: Tom Mathisen, Trond Granlund, Eirikur Hauksson, Kim Wifadt, Stian Joneid, Jonas Groth og bandet «Masters of the Past» med stryk og blås. Blå Grotte.

  • Her kan du se forestillingen  «Alt fra The Beatles 1964» - saken fortsetter under videoen:

22.00: Fredrikstad-bandet Pål sine Høner, som startet opp som danseband i 1971, spiller på Café Magenta.

Lørdag

10.00: Greåker Frimarked, Greåkerveien 153. Samme tid søndag

11.00: Kunstutstilling på Atelier & Galleri Tøihuset i Gamlebyen. Elleve kunstnere stiller ut sine arbeider. Åpent hver lørdag og søndag.

12.00: Drop in grafikkverksted, Fargefabrikken – Kulturhuset Qulthus. Samme tid søndag.

12.00. Borge musikkorps inviterer til familiedag på Cicignon skole. Ulike musikkrelaterte aktiviteter for barn i alle aldre, minikonserter (13.00 og 14.00). Gratis inngang.

12.00: Dropin-verksted «Gøy med papir» på St. Croix-huset. Passer fra fire år. Gratis.

13.00: «Orgel i fokus» Lunsjkonsert med Dan Rene Dahl som spiller skandinavisk orgelmusikk. Fredrikstad Domkirke.

13.30: FBJs Lørdagskonsert med Marius Lien Band er en trio fra Nes på Romerike. Havnelageret.

14.00: Familieforestilling Trufilotten. Forestilling er utviklet for barn i alderen 3–6 år og handler om naturforskeren Lonnie som har noe spennende å fortelle. St. Croix-huset.

  • Her møter du Trufilotten - saken fortsetter under videoen:

14.00: JazzCafé med Ann Helen Hjemli kvartett, Ocean Club.

15.00: Utstillingsåpning med Rune Johansen, Sigrid Bendz, Wyn-Lyn Tan og Ida Løkken Anstensrud. Østfold kunstsenter. Åpent også søndag – utstillingen varer frem til 4. mars.

Sigrid Bendz fra Fredrikstad er en av utstillerne på ØKS. Hun viser separatutstillingen SZ. Utstillingen SZ vil bestå av installasjoner og video arbeid. Hun bruker en stor variasjon av  materialer, blant annet vil det være plastfolie involvert. Kunstnerens konsept er å holde igjen informasjon for så å overraske når alt er klart.

Sigrid Bendz fra Fredrikstad er en av utstillerne på ØKS. Hun viser separatutstillingen SZ. Utstillingen SZ vil bestå av installasjoner og video arbeid. Hun bruker en stor variasjon av materialer, blant annet vil det være plastfolie involvert. Kunstnerens konsept er å holde igjen informasjon for så å overraske når alt er klart. Foto:

22.00: Fredrikstad på skeiva feirer sitt 15-årsjubileum på City Scene med show. På scenen står blant annet draggruppen «The B. Queens».

  • Dette har FB skrevet om arrangementet - saken fortsetter under:

22.30: Bandet Slåbrock spiller på Olavs Pub Greåker.

Søndag

12.00: Bondegården i Råde, Tombveien 40. Åpen hver søndag.

Filmpremièrer på Fredrikstad kino denne helgen:

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri: Mildred Hayes (Frances McDormand) er frustrert over fremgangen til det lokale politiet i å finne hennes datters morder. Hun bestemmer seg for å ta saken i egne hender, og stiller samtidig byens høyt respekterte politisjef mot veggen. Filmen har vunnet totalt 4 Golden Globe-priser, blant annet for beste film og beste hovedrolle, skriver Filmweb.

Det elleville nøttekuppet 2: Nøtteknekkerne er tilbake! Ekornet Egon oppdager at den korrupte borgermesteren planlegger å ødelegge deres elskede park for å bygge en fornøyelsespark. I håp om å redde hjemmet sitt må Egon, Annie, Kompis og resten av gjengen slå seg sammen med herr Feng, en tilsynelatende søt og uskyldig mus, som viser seg å være en helt vill mester av kung fu, skriver Filmweb.

Downsizing: En absurd dramakomedie om en mann som finner ut at livet hans vil bli mye bedre hvis han bare krymper seg selv. Men miniatyrtilværelsen skal vise seg å by på helt nye sett med problemer. Filmen er delvis spilt inn i Norge og har Matt Damon, Kristen Wiig og Christoph Waltz i hovedrollene, skriver Filmweb.

Pitch Perfect 3: Jentene i a capella-gruppen Bellas er spredt for alle vinder etter college. Men da sjansen til å opptre sammen igjen melder seg, samles Becca, Fat Amy og resten av gjengen til et siste show. Gjør deg klar for tredje runde med de populære sangfuglene, skriver Filmweb.

Spacewalker: Dette er den utrolige og sanne historien om de første rompionérene! Det er 60-tallet, kald krig og rom-kappløpet er i full sving. Dette er en ikke ukjent historie, men sjelden vist fra det sovjetiske perspektivet. Vi følger kosmonaut Alexey Leonov i det han forbereder seg til å bli det første mennesket i verden til å gå ut i det enorme og ikke utforskede rommet ..., skriver Filmweb.

Artikkeltags