Evig latterkrampe på Thodesens jul

Artikkelen er over 3 år gammel

Skal ha 10 show: Komiker Henrik Thodesen var denne helga nok en gang på plass på Ocean Club for å underholde festglade juleborddeltakere.

DEL

I takt med at desemberdager banker på, gavekjøp blir satt på lista over gjøremål og julebelysningen i gatene blir hengt opp, fylles også bryggepromenaden med noen av årets første julebord.

Fredag kveld var det nok en gang dekket til fest og et fullsatt Ocean Club var fylt med levende lys, kjeler i kok, fylte glass, herlig stemning og en god promille.

For tredje helg på rad var den prisbelønnede komikeren Henrik Thodesen (36) på scenen på Ocean Club. Thodesen er blant annet kjent fra ”Torsdag kveld fra Nydalen” på Tv2 og for å være en del av duoen ”Tina og Bettina”, sammen med komikerkollega Odd-Magnus Williamson.

Julebordsesongen er definitivt i full gang, og mens Thodesen og oppvarmer Anders McAuley hygger seg med biff og burger på et bortgjemt personalrom klirrer det i glassene i underetasjen denne fredagskvelden.

Når FB spør kveldens hovedunderholdning hvilke juletradisjoner han har, rynker han på nesen. – Jeg har egentlig ikke så mange tradisjoner, jeg er annenhver gang hos mor og onkel på julaften, 1. Juledag er jeg hos far, svarer han.

November, desember og julestria generelt består som regel av mye stand up og diverse opptredener på julebord. Når selve julaften kommer er han egentlig ganske lei av den tradisjonelle julematen og innrømmer at det var deilig å få servert noe annet denne gangen.

Har du noen julegaveønsker da?
– Nei, vet du, jeg er helt håpløs på det. Sliter hvert år når mamma spør meg i desember, men en juicemaskin hadde vært litt fett da? Thodesen er klar på gavene absolutt ikke er det viktigste med jula.

Lokalet på Ocean Club er stappfullt av festglade mennesker som er ute med kolleger og venner. Komikeren får god respons fra første ”hællæ” og deler personlige, intime og pinlige opplevelser gjennom livet, til publikums store fornøyelse.

Les også: Kalender

Med en gjentakende klirring i glassene, promille i latterkrampene og nydelig mat ser det ut til at samtlige er godt fornøyd med julebordet, til tross for at sesongen så vidt har startet.

Artikkeltags