Klare for julemarked på Glemmen: – Nå mangler det bare noen snøfnugg i lufta

Av

Torsdag ettermiddag inviterer elevene ved Glemmen videregående skole til julemarked.

DEL

InnsendtElevene har gjennom hele høsten produsert et bredspektret vareutvalg som du finner bak disken i salgsbodene som kranser skoleplassen.

– Nå mangler det bare noen snøfnugg i lufta så har vi den rette stemningen, sier julemarkedssjef Ann Kristin Olsen.

Gløgg, julemusikk og mat

På årets messe finner du det meste. Du kan sette deg på halmballer og nyte julemusikk med gløgg og varme fra bålpannene. Er du sulten tar du turen til et av våre spisesteder som skilter med en meny som får selv blaserte eiere av Michelin-restauranter til å himle med øynene.

Airpodholder i skinn

I salgsbodene har elever fra forskjellige linjer sørget for et mangfoldig vareutvalg. Her finner du kaker, brød, sjokolade, lekre mapper i høsten trendfargen, einerkranser, stilige juletrær laget av sykkelslanger og airpodholder i skinn til de som har alt. Blant herlighetene i teltene finner vi også linotrykk og fotopolymer – og ikke minst mange glade elever – og kanskje naboen i god førjulsstemning.

Det er også mulighet for å sikre seg harde pakker til julaften. Både bålpanner og vedklyve var til salgs på markedet i fjor. Så ta turen til Glemmen VGS torsdag 5. desember. Bodene åpner klokken fire.

Artikkeltags